Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha egy férfi arcra olyan 6-7 pontos?

Figyelt kérdés

10-ből természetesen, viszont elég magas, 191 cm normál alkattal, az bejövős?

Nem tudom, miért néznek meg néha olyan furán a nők.

Kort is.

2021. okt. 24. 09:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Sztem szanalmas ilyen kerdest kiirni, az arcoddal csak addog mesz amig meg nem szolalsz...
2021. okt. 24. 09:31
 2/23 A kérdező kommentje:
Jó, csak kérdezem, ha átlagos a fejem, vagy maximum picit afeletti, az már elég lehet, hogy tetsszem, vagy mindenképpen Ryan Goslingnak kellene lennem, Ms. TÖKÉLY???
2021. okt. 24. 09:32
 3/23 anonim ***** válasza:
A nők még mindig nem pontozgatják a férfiakat.
2021. okt. 24. 09:43
 4/23 anonim ***** válasza:
30%
Ryan Gosling full àtlagos..
2021. okt. 24. 09:47
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Csaláscentrikus vagy? Megbizható? Kedves? Hűseges? Kiállsz a párodért, akár anyáddal szemben is? Van egzisztenciád? Lehet rád családiéletet alapozni? Ezek nekem inkább kérdések, minthogy milyen az arcod!

Külsőkeg elég, ha ápolt es igényes vagy. Pl ismered a fogkefét. (És nem, es sajnos nem mindenkinek alap)

2021. okt. 24. 09:51
 6/23 anonim ***** válasza:
26%
5: "Külsőkeg elég, ha ápolt es igényes vagy. Pl ismered a fogkefét." Ez az egyik legnagyobb demagóg hülyeség, amit valaha olvastam. Egyetemet végzett emberek esetén én még nem láttam olyat aki nem ismerné a fogkefét például. Viszont rengeteg köztük egyedülálló.
2021. okt. 24. 10:02
 7/23 anonim ***** válasza:
7%

Jaja, megy itt a dívany.hu hülyitès, pont írtam a másik csatornàra is.

Mintha valami női publicistàtól olvasnànk valami mi kell a nőnek cikket: legyen igényes, legyen tiszta a ruhàja, legyen munkàja.

Az író közben minden este otthon jàtszik a macskàjàval, és ha nagy nagy ritkàn ràveszi magàt a randira, nem jut messzire, mert hiànyzik az a bizonyos plussz.Ne higyjetek az ilyen firkàszoknak

Ám 190 cm az elég jó paramèter, a magas fèrfiak vonzàk a nőket, mert ad nekik egy biztonsàgèrzetet.

Kicsit olyan ez mint noknèl a nagy mell , kompenzàlja az arc szèpsèghibàit

2021. okt. 24. 10:21
 8/23 anonim ***** válasza:

Köszi a lànyok a minuszt😘

Az van àm, hogy amikor a nők meghatàrozzàk ezeket a ( szàmomra ) alapvető tulajdonsàgokat , elfelejtik megemlíteni előtte, hogy az illető vonzó a szàmàra.

Nem tudom mennyire adom àt: nem az ilyen apró dolgok miatt lesz szàmàra befutó, hanem màr ők 0 lèpèsben vonzó fèrfiakról írnak.

"Legyen hűsèges, elkötelezett...,"

Persze lányok , legyen!

De szegény megfelelési kényszeres férfiak meg csak pislognak amikor àtveszik a 12 pontot , és bólogatnak nagy büszkèn, hogy igen én ilyen vagyok,de baràtom nem ez szàmit!hanem a 0 lépés vonzó vagy e vagy sem , a többi már csak kapcsolat fentartàsàhoz elègsèges.

Másik fontos , hogy a nők SOHA ne kérjenek màs nőktől pasizàsi tanàcsokat!

Vak vezet vilàgtalant!

Fèrfifiak szintén ne.

Ezeket a szar pontokba szedett felsorolós oldalakat , ha egèszsèges az EQtok akkor hanyagoljàtok!

2021. okt. 24. 11:02
 9/23 A kérdező kommentje:
Egyetértek az író és macska hasonlattal. Ha elég lenne az, hogy igényes vagyok, ápolt, normális életet élek, fürdenék a nőkben, nem csak 4 barátnőm lett volna közel 34 éves koromra.
2021. okt. 24. 11:03
 10/23 A kérdező kommentje:
#8: tökéletesen igazad van sajnos.
2021. okt. 24. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!