Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha egy férfi arcra olyan 6-7 pontos?

Figyelt kérdés

10-ből természetesen, viszont elég magas, 191 cm normál alkattal, az bejövős?

Nem tudom, miért néznek meg néha olyan furán a nők.

Kort is.

2021. okt. 24. 09:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
🤜🤛
2021. okt. 24. 11:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Nincs pontozás. Vagy tetszik vagy nem.

A páromé tetszik, pedig el tudnék neki képzelni szebb arcot, de nem ez számít. A kapcsolat nem egy ki-néz-ki-jobban verseny, hanem arról szólsz, hogy találsz egy embert, akihez jólesik hozzáérni és szeretsz rámosolyogni, mert valami oknál fogva vonzónak tartod, a többi pedig már csak azon múlik, hogy mekkora a közös metszetetek. Ennyi. A pontozgatás a szépségversenyekre való, semmi értelme a kapcsolatban, mert nem a szebbnél szebbre vágysz. Legalábbis én nem. Nekem teljesen mindegy, hogy kinél van szebb.

2021. okt. 24. 11:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Lényegtelen. Amit írsz az van. Vagy tetszem a nőnek, vagy nem. Csak akkor azt nem értem, miért mondanak többen jóképűnek, ha ugyanakkor tényleges ismerkedés során a nők 3/4-e kiszór már képcsere során.
2021. okt. 24. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:

Mert ilyen a társkeresés. Nem is értem, minek rinyálsz, hány nővel akarsz te együtt lenni? Egy nem elég? Akkor miért baj, ha 4-ből 3-at nem érdekled?

Egy seggel egy lovat ülünk meg. Ne azon pattogj, hogy sztár legyél a nők körében (valószínűleg a leendő barátnődnek sem tetszene), hanem hogy megtaláld azt az egyet, akinek tetszetek egymásnak és akivel társak tudtok lenni.

2021. okt. 24. 11:20
 15/23 anonim ***** válasza:
6-7 pontos arc nem elég a nőknek, még akkor sem, ha magas vagy.
2021. okt. 24. 11:20
 16/23 A kérdező kommentje:
Lol. Egy kéne, de annak meg más kifogása lesz. Sosem lehetsz elég jó, miközben sokszor a másik egy darab kula.
2021. okt. 24. 11:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a kèpeken kihangsúlyozni a magassàgod
2021. okt. 24. 11:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Lányok nem jól mérik fel a cmket sem sokszor ilyen domenzióba
2021. okt. 24. 11:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért az nagyon erős hogy a nők hibáztatva vannak azért, mert ahhoz közelednek akit vonzónak találnak.
2021. okt. 24. 14:00
 20/23 A kérdező kommentje:
#19: szerintem ezt rossz embernek címezted. Jelentettem is. A válaszadó értelmetlen dolgokat ír címen.
2021. okt. 24. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!