Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lejjebb lehet adni a mércéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejjebb lehet adni a mércéből vagy nem? Ha lejjebb adsz boldog tudsz lenni abban a kapcsolatban és tudsz vonzódni a társadhoz vagy nem éri meg és inkább türelmesen kéne várni vele?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem olyanokra gondolok, hogy barna hajúak a zsánereim ezért a fekete, szőke hajúakat élből elutasítom, hanem arra, hogyha nem vonzódok a másikhoz, nem tudom szeretni őt az életképes kapcsolathoz vezetne e. Véleményem szerint nem vezet, de mégis ez az adj lejjebb a mércédből tanács elég gyakori. A szavazást nemekre bontom.
2024. febr. 4. 19:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
9. és 12. hsz. voltam, én is pont így érzem, hogy kínzás lenne. Nekem az adottságaim miatt szinte lehetetlen az ismerkedés, de akkor is... Hogy lehet olyannal együtt lenni, akivel nem működik kémia? Akivel nincs kölcsönös (és erőteljes) vonzalom, nem is vágyunk egymásra, csak erőltetjük? És én nem (csak) arra gondolok, amit a 16. írt, a jó dinamikára, hanem a szó szerinti kémiára, az ilyenkor működésbe lépő hormonokra, neurotranszmitterekre. Ha ez nincs, akkor üres, élvezhetetlen a csók, a szex, a bújás-ölelés, minden. Tapasztalatból tudom, mert ha nagyon erőltetem az ismerkedést, akkor ilyen nem működő szar időnként még nekem is összejön. Csak minek? Mi értelme tehát a "lejjebb adásnak"? 🤔
2024. máj. 18. 07:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Lejjebb lehet adni, nem az egónak kéne dolgoznia, vagy az irreális elvárásoknak. Ez alatt nem azt értem pontosan hogyha valaki gazdag akkor álljon le koldussal, de hogyha diplomás akkor nem kéne reteknek tartania azt aki szakmabeli és fordítva. Az előítéletekkel is óvatosan kéne bánni ebből adódóan, mert pl. hiába nem működött a kapcsolat egy vallásossal nem biztos, hogy a másikkal ugyanúgy járna. Aki meg abból indul ki, hogy a "kémia" a legfontosabb az inkább maradjon tényleg egyedül. Hiába van "kémia" hogyha nem illenek össze! A kémia egyébként nyugodtan kialakulhat barátság, haverság mentén is szóval hogyha valaki valakit azért nem vesz figyelembe mert az első perctől kezdve nem bizsereg rá az valamilyen álomvilágban él és saját magától veszi el a lehetőséget. Ide tartoznak azok is akik példának okáért nem adnának esélyt tapasztalatlan alanyoknak, vagy elvált gyerekeseknek is. Abból indulnak ki, hogy úgyse lennének az első helyen, de az szimpla butaság főleg hogyha az a híres "kémia" működne és még össze is illenének csak az a fránya egó és félelem nem engedi őket a boldogságot (TALÁN) megtapasztalni. A tapasztalanokról általában az a sztereotípia, hogy úgyis megunnák őket, mert "kiélni" szeretnék magukat, vagy infantilisek, de az összesre rásózni ilyesmit miközben nem ismerik őket, se az adott illetőt szerintem butaság és ismét csak a félelemből fakad.

Legvégül aki nem mer lépni, vár a nagy szerelemre az egyedül marad mert elüldözi még azt is akivel passzolna, vagy azért mert fél, vagy azért mert megszokta egyedül és nem alkalmazkodna senkihez.

Személyes véleményem szerint ezek alapján igenis le lehet adni az igényekből!

2024. máj. 18. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!