Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért is ilyen nehéz a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért is ilyen nehéz a férfiaknak a társkeresés, mert tényszerűen nálunk csapódik le a Kínában megtermelt férfitöbblet egy része?

Figyelt kérdés

Közismert jelenség hogy a mostani párválasztási korban lévő férfiak kb. fele nem tud párt választani magának, mert nincsen pár.. tehát nem, matematikailag nem jut neki társ, ha heteroszexuális.

Az is hírhedt és közismert dolog, hogy pont ebben a generációban volt a hatalmas egyke válság, női magzatok elvetése vagy rosszabb helyeken meggyilkolásának tömege Kínában, ami 50 milliós nőhiányhoz vezetett. Ez a nőhiány manapság Kínában már csökken. De hogyan? Akkor máshol növekednie kell.

És sajnos, hol máshol növekedne mint itt? Mi vagyunk Kínának az első számú bázisa itt Európában. Budapesten már nem tudod magyarul vagy kínaiul szólalj meg annyi a kínai. Az ingatlanárakat is ők verték fel, ők vásároltak fel mindent. Csak az a baj, hogy a kínaiak között én alig látok nőt, szinte az összes férfi.

Szóval kimondhatjuk, hogy azért (is) ilyen pokoli nehéz a férfiaknak kifejezetten Magyarországon, mert a kínai férfitöbblet egy része itt csapódik?

Érdekes, jártam én Nyugat-Európában is, Ausztria, Németország.. ott nem volt közel sem ennyi kínai. Valószínűleg ott azért nincs társkeresési válság. Vagy legalábbis erősen összefüggésbe hozható ezzel?

2024. febr. 4. 10:46
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
0%

40.

Sebaj, legalább lesz mire reagálni, lesz hol rinyálni a kérdés miatt. Mire mennénk enélkül, ojvé, testvérem.

2024. febr. 4. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!