Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért is ilyen nehéz a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért is ilyen nehéz a férfiaknak a társkeresés, mert tényszerűen nálunk csapódik le a Kínában megtermelt férfitöbblet egy része?

Figyelt kérdés

Közismert jelenség hogy a mostani párválasztási korban lévő férfiak kb. fele nem tud párt választani magának, mert nincsen pár.. tehát nem, matematikailag nem jut neki társ, ha heteroszexuális.

Az is hírhedt és közismert dolog, hogy pont ebben a generációban volt a hatalmas egyke válság, női magzatok elvetése vagy rosszabb helyeken meggyilkolásának tömege Kínában, ami 50 milliós nőhiányhoz vezetett. Ez a nőhiány manapság Kínában már csökken. De hogyan? Akkor máshol növekednie kell.

És sajnos, hol máshol növekedne mint itt? Mi vagyunk Kínának az első számú bázisa itt Európában. Budapesten már nem tudod magyarul vagy kínaiul szólalj meg annyi a kínai. Az ingatlanárakat is ők verték fel, ők vásároltak fel mindent. Csak az a baj, hogy a kínaiak között én alig látok nőt, szinte az összes férfi.

Szóval kimondhatjuk, hogy azért (is) ilyen pokoli nehéz a férfiaknak kifejezetten Magyarországon, mert a kínai férfitöbblet egy része itt csapódik?

Érdekes, jártam én Nyugat-Európában is, Ausztria, Németország.. ott nem volt közel sem ennyi kínai. Valószínűleg ott azért nincs társkeresési válság. Vagy legalábbis erősen összefüggésbe hozható ezzel?

2024. febr. 4. 10:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Nem ezt nem viccből írtam ki hanem halál komolyan.

És ha neked ez "dobja fel a napod" a honfitárs férfiak nyomora, akkor gratulálok az életedhez és az értékrendedhez.

Igazán sokra vitted, amikor nőként baromi egyszerű a dolgod.

2024. febr. 4. 11:07
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen nyomorról beszélsz.
2024. febr. 4. 11:10
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább a te életedhez lehet gratulálni kérdező, naponta kitalálsz valami észvesztő, minden alapot nélkülöző ökörséget, amik az előző napi vehemensen bizonygatott holdkóros fejtegetéseidnek is ellentmondanak, a seggedből random előhúzott számokkal dobálózol, újságcikkekből, vonsz le azokhoz semmiben nem kapcsolódó következtetéseket, blogokban leírt hülyeségeket veszel készpénznek. Csatlakozz inkább egy túracsoporthoz a kretén elméletek gyártása helyett, az egészségednek is jót tesz.
2024. febr. 4. 11:19
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
kamu, nem látok sok ilyet
2024. febr. 4. 11:22
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Olyan komolysággal és részletességgel tudsz beszélni nettó ökörségekről, hogy kormányszóvivőnek szerintem simán jó lennél.
2024. febr. 4. 11:44
 16/41 anonim ***** válasza:
92%
Közismert jelenség aha 😁 A saját nyomorod ne projektáld másokra, thnx. Minden nehézség nélkül lehet normális, vonzó nőt találni, hacsak nem vagy valami torz személyiségű, önkritika és realitásérzék nélküli debil.
2024. febr. 4. 11:46
 17/41 anonim ***** válasza:
0%

18.

+ tökéletes a külseje, jelleme, anyagi helyzete, értelmi szintje, humora és még vagy egymillió más dolog, ami alapelvárás.

2024. febr. 4. 11:46
 18/41 anonim ***** válasza:
95%
Az biztos, hogy nem a Kínában megtermelt férfiak miatt nincs nőd.
2024. febr. 4. 11:47
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor is fel akartam szedni egy csajt, de odaugrott két pekingi pasi, és "féfitobblet, óccó, óccó" kiáltással lecsapták a kezemről a nőt.
2024. febr. 4. 12:02
 20/41 anonim ***** válasza:
94%
19. Ezeknek az extra elvárásoknak azért nem nehéz megfelelni, tökéletes külsőt meg senki sem vár el, ilyet nőtől sose hallottam. Azért mondjuk egy fiatal, csinos, jó alakú, értelmes lánytól ne legyen már nagy elvárás, hogy a faszi ne legyen egy kétbites, rohadó fogú, harmincas mangalica, a normális jellem és értelmi szint meg alap egy barátkozásnál vagy munkakeresésnél is, nemhogy egy társnak. Valahogy az ilyen fasziknak vannak irreális alapelvárásaik mindig, sosem a csinos, fiatal, jó fej, tanult lányok vinnyogják tele ezt az oldalt, hogy miért nem jut nekik senki. Jut, tehát reálisak az elvárásaik. Ha meg a csóró félanalfabéta sörhasú Józsinak a milliomos fiatal modell az alapelvárás az elszállt agyával, hát várjon felőlem, de inkább kussban otthon.
2024. febr. 4. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!