Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a valós gazdasági helyzetben ki engedheti meg a saját hitelmentes lakást szülői támogatás nélkül ismerkedéskor társkereső oldalakon?
Ismerőseimmel már többször átbeszéltük ezt a témát az ismerkedés kapcsán.
Való életben ezt a hitelmentes szintet még a vállalkozóknak is nehéz teljesíteni nem hogy a normál dolgozó embernek.
Akkor ha a nők is tudják ezt a valós gazdasági helyzetet miért várja el sok nő mégis ezt ismerkedéskor mikor ők általában otthon élnek vagy barátnőkkel közös szobabérletben.
12 - Milyen 40-50? 33-35 évesen se kellenek már a kutyának se. Nézz körül egy társkeresőn, hogy mennyi ilyen korú nő szingli. Azt a társkereső appokat jó ha a párkereső nők 15%a használja. :D
Mamahoteles csajoknak meg ne legyenek ilyen elvárásaik, nem reális. Nem felel meg az "azt várom el amit adni tudok" mondókájuknak.
14#
Nem tudom, mert nem vagyok társkereső oldalakon, de azt tudom, mert tapasztalom, hogy nőismerőseim álmodoznak a gazdag(abb), okos, jóképű férfiakról, hogy majd kiszedik a nyomorból, vagy az átlag életszínvonali életükből és sehol semmi, mert hiába szépek maximum szexre jók, vagy együtt vannak, de lepattintja, mert hát nem illenek össze végülis.
Valljuk be, aki 35+ kor körüli és nincs társa azzal valami gond van. Lehet az kapcsolatfüggőség, hogy évekig rossz kapcsolatban volt, vagy ugrált, mint a makimajom kapcsolatból kapcsolatba és egyáltalán nem tanult a hibáiból. Felmegy Tinderre, sikerül a randi, összejön az áhított ideállal aztán ráfázik hiszen nem okult.
Úgyhogy ezért a nőkért még egy kicsit se kár, nem kár értük.
Na persze ez férfiakra is érvényes.
Legvégül ott kötünk ki, hogy nem kell egymásra mutogatni, nemekre bontani, mert mindkettő hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!