Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vagy háklis?
10.
Lehet fokozni.
Volt egy nőm, akit a létező összes pervezióra rá lehetett venni.
Viszont ő beletartozott ebbe a hiába van 40 fok, hiába utaztam hozzád 60 percet, nem tussolok le....
Nálam meg szokott lenni nedves törlőkendő... Felkészülten az ígénytelenségre.
És tørølném át a nuniját miközben pucsít a kanapén... Erre.
Te mit csinálsz? Azt akarod hogy gyerek illatú legyek? És el húzta magát.
Én meg azt mondtam volna igazság szerint hogy nem.
40 fok van csaj, 1 órát utaztál ide, szagod van.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy igényesen illatosan teszed az
arcomba a puncid.
És nem.
Nem hagyta hogy a nedves törlőkendővel mehtörøljrm a puniját.
Ezért haza vitten és sose hívtam fel többet. Köp
Csak mi fürdünk szex előtt rendesen?!
Nem szeretem ha az arcomhoz érnek.
13.
Itt a múltkor megírták, hogy a spontán szex milyen jó, bele sem gondolva, hogy akkor közvetlen előtte nem történhetett tisztálkodás, ha spontán volt.
14.
A spontán is lehet tøk jó, hogy mész a kocsival, a nő farkal køzben, aztán félreállsz és be nyomod neki.
És ez tök jó
De ha a spontán át megy egy teljes értékű szerelmeskedésbe nyalással szopással.. Akkor a minimum, hogy legyen tisztába azzal, hogy a nemi szerveknek szaga van. Tisztálkodás nélkül pedig rossz szaga van.
Már miért ne lehetne a spontán szex előtt tisztálkodás? Nem minden spontán szex a 12 órás műszak után hazaérve azonnal vetkőzés után történik. XD
Na most én pl. meló után hazaérek, lezuhanyzom, ez alap. Az utána következő órákban bármikor történhet spontán szex, ha 2-3 órája zuhanyoztam, nem vagyok büdös.
Ha nem dolgozom, akkor reggel lezuhanyzom, utána szintén bármikor történhet spontán szex, az itthon pihenéstől nem leszek büdös.
Ezek az átlagos szituációk, természetesen a nyári 40 fokban utazás után illene tisztálkodni. De együtt élő párok esetén, akik kulturált emberek és tisztálkodnak rendszeresen, nagy veszélye nem áll fenn a kellemetlen meglepetéseknek. Aki ettől tart, az gondolkodjon el, hogy lehet nem tisztálkodtok normálisan!
16.
KÖZVETLENÜL előtte kell, nem 2-3 órával. Az már nem higiénikus.
18.
A többi ember büdös 2-3 óra után. Mindenki. Undorítóak az emberek ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!