Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vagy háklis?

Figyelt kérdés
A párkapcsolatban!
2024. febr. 3. 20:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%

-A hazugságokon ki tudok akadni még akkor is, hogyha kis dologról van szó. A táplálkozásra.

-Jelenleg nem eszem meg azt az ételt amit nem én készítek el így ezen is kiakadnék, ha nem fogadná el a másik fél.

-Sajnos a hülyeségre is. Nehezen viselem, ha ostobaságot látok vagy hallok a környezetemben. Nem szándékos de le tud törni, ha valaki olyan dolgokat mond vagy tesz amiről nem tudom nem azt gondolni, hogy ostobaság.

2024. febr. 3. 20:17
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Hazugság
2024. febr. 3. 20:19
 3/27 -Belthazor- ***** válasza:
100%
Hazugság,ostobaság, indokolatlan féltékenykedés .
2024. febr. 3. 20:25
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

Tanult inkompetencia

(Azaz amikor valaki bénának vagy hülyének tetteti magát egyszerû háztartási dolgokhoz, hogy ne bízd rá legközelebb. Pl elmosogat, de szétkarmolja a teflonos palacsintasütõt, összetör három poharat, és utánna játssza a hülyét, hogy nem érti miért vagy kiakadva)

2024. febr. 3. 20:27
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
Leginkább a bizalmatlanság idegesít, a folyamatos kontrollmánia ,ellenőrizgetés,faggatózás,féltékenykedés. Ha valaki ennyire nem bízik bennem,vagy annyira kisebbségi komplexusos,h nem hiszi el,h tényleg vele akarok lenni,az nem tudom,minek van velem.
2024. febr. 3. 20:36
 6/27 anonim ***** válasza:
12%

Dugás előtti gyors tisztálkodás.

Pl nyár van, 40 fok, jön egy hirtelen kívánás és átlag nők ilyenkor annyit mondanak

-1 perc és jøvök.

És megmossa a puniját.

Viszont az utóbbi 2 évben találkoztam nem egy nővel, akiknél ez nem alap..

Egyik alkalommal øklendeztem mikor a punijába nyaltam.

Egy másik alkalommal lehánytam a szőnyegemet.

Én meg naiv fa sz még tejszínhabot fújtam a nunijára.... Aztán odahánytam a szőnyegre.

2024. febr. 3. 20:37
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem hagynak aludni.

Ha nem hagynak jóízűen enni.

Ha nem hagynak pihenni.

Ha bántanak, piszkálnak, sértegetnek.

2024. febr. 3. 20:43
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

-Ha a párom más nőket nézeget mikor mellette vagyok!!! Gusztustalan dolog. Tiszteljen már meg annyival, hogy nem áll le nézni nőket.

-Ha megkérdőjelezi a szerelmem.

2024. febr. 3. 20:47
 9/27 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem hagynak aludni. Ha főnököt játszanak időbeosztással. Ha annyira rossz a felfogásuk, hogy már annyian átverték őket mert nem tudták követni se, hogy iszonyat bizalmatlanok legapróbb dologban is. Ha nem értik az ok-okozatot. Ha nem szeretnek gondolkodni, rájönni mi hogy működik. Ha be vannak fásulva. Ha kontrollmániások. Ha nem lazák a mindennapokban. Ha bárkivel összefekszenek mert nem jelent nekik semmit.
2024. febr. 3. 20:54
 10/27 -Belthazor- ***** válasza:
40%
#6 😂😂😂😂😂😂😂 akkorát nevettem fikám kiugrott 🤣🤣🤣
2024. febr. 3. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!