Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vagy háklis?
-A hazugságokon ki tudok akadni még akkor is, hogyha kis dologról van szó. A táplálkozásra.
-Jelenleg nem eszem meg azt az ételt amit nem én készítek el így ezen is kiakadnék, ha nem fogadná el a másik fél.
-Sajnos a hülyeségre is. Nehezen viselem, ha ostobaságot látok vagy hallok a környezetemben. Nem szándékos de le tud törni, ha valaki olyan dolgokat mond vagy tesz amiről nem tudom nem azt gondolni, hogy ostobaság.
Tanult inkompetencia
(Azaz amikor valaki bénának vagy hülyének tetteti magát egyszerû háztartási dolgokhoz, hogy ne bízd rá legközelebb. Pl elmosogat, de szétkarmolja a teflonos palacsintasütõt, összetör három poharat, és utánna játssza a hülyét, hogy nem érti miért vagy kiakadva)
Dugás előtti gyors tisztálkodás.
Pl nyár van, 40 fok, jön egy hirtelen kívánás és átlag nők ilyenkor annyit mondanak
-1 perc és jøvök.
És megmossa a puniját.
Viszont az utóbbi 2 évben találkoztam nem egy nővel, akiknél ez nem alap..
Egyik alkalommal øklendeztem mikor a punijába nyaltam.
Egy másik alkalommal lehánytam a szőnyegemet.
Én meg naiv fa sz még tejszínhabot fújtam a nunijára.... Aztán odahánytam a szőnyegre.
Ha nem hagynak aludni.
Ha nem hagynak jóízűen enni.
Ha nem hagynak pihenni.
Ha bántanak, piszkálnak, sértegetnek.
-Ha a párom más nőket nézeget mikor mellette vagyok!!! Gusztustalan dolog. Tiszteljen már meg annyival, hogy nem áll le nézni nőket.
-Ha megkérdőjelezi a szerelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!