Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire becsülik túl a pénz jelentőségét nőkkel való sikerek elérésében?
Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 07:44
11/18 anonim válasza:
11 - Ilyen keresettel maximum kövér nők jutnának vagy nagyon csúnyák. Manapság alap havi 2-3 étteremi evészet és egyéb szórakozási dolgok. Persze, te fizesd, mert ha nem akkor spúr vagy.
12/18 anonim válasza:
Ha férfiként osszejossz egy jó eletszinvonalon elő nővel, de te közben alig jössz ki a fizetésedből a hó végén, akkor hogy fogod magad érezni? Férfinek éreznéd magad valaki mellett, aki másfél, kétszer annyit keres, mint te? Ez valahogy sosem merül fel, csak az, hogy a nő mit akar.
13/18 anonim válasza:
13. Amúgy a konzervativ elméleteken kívül, mi a probléma ezzel? Ez csak a patriarchátushoz való ragaszkodás, nem valami egyetemes erkölcs!
14/18 anonim válasza:
Ha nőként összejössz egy jó életszínvonalon élő férfival, de te közben alig jössz ki a fizetésedből a hó végén akkor, hogy fogod érezni magad? Ez már teljesen normális mi, az egyenlőség világában?
Hát a f*szt pont elég volt az olyan csóró csajokból, akik rajtam akarnak felmászni. Elmúlt két-három évben 4 nővel volt kapcsolatom, 3 ilyen kis lehúzós, szerencsétlen volt. Az utolsó után megfogadtam, hogy soha többet nem jövök össze ilyennel. Hát a k**va anyját, takarodjon tanulni és keresse meg a saját igényeire a pénzt. :'D
15/18 anonim válasza:
15- senki sem írta, hogy fordítva rendben van. Én nőként nem várom el, hogy bármit is fizessen nekem a pasi, én megélek a fizetésemből és addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm él. De vannak dolgok, amiket szeretnék csinálni a kapcsolatban és bizony pénzbe kerülnek. Ha valaki folyton kuporgat, meg nem engedhet meg magának egy koncertjegyet, vacsorát (felesben vagy felváltva fizetve!), utazást, akkor ott nem nagyon fogunk tudni kijönni egymással.
16/18 anonim válasza:
16 - Azért a felesbe vagy felváltva fizetés tök jól hangzik, amikor meg ott van a dolog, akkor fizesse már a csávó. Ismerem ezt a dolgot. :'D
17/18 anonim válasza:
17- engem viszont nem ismersz, úgyhogy ne általánosíts, légy szíves!
18/18 anonim válasza:
Annyiban hogy ossze johet a no de sokaig bem fog tudni szineszkedni es erezni fogja a ferfi a ravopsag tartast a no reszerol. Eleinte persze kedves a no de ahogy megszokja a joletet se szex se oleles semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!