Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így már lenne értelme a csinos munkatársnőt randira?
Félénk vagyok és kövér. Ezért megcsinálom a jogsit és venni fogok egy használt autót. Pl Suzukit.
Utána már van esélyem a szép vékony munkatárs nőnél? Barátaim szerint autó nélkül ne próbáljam meg.
Szerintem told ki azt az egy évet 1,5-re. Átiratás, első szervíz (olaj és szűrőbetét csere, költeni kell már a fékekre, vezérlőszíj/lánc csere, egyéb apróságok az plusz 250e akkor is, ha felét egy haverod otthon agarázsban csinálja. Egy jogsi is már 500E felett van azt mondják.
Inkább fogyj le, spórolsz kicsit és egészségesebb is leszel és több nőnél lesz esélyed is.
Marha jó! Elvettétek a kedvem! Autó- jogsi ötlet kuka. 😔
270 ezret keres és meg 320 at. Az elég lehet neki? Nem lehet mindenki főnök! Tudom gyakori olvasóknak a 700 ezer az alap. De ez nem a valóság.
Mármint mi elég neki? Ráköltöd a két fizetés különbözetét vagy hogy
kell ezt érteni?
Most elképzeltem, hogy a félénk kövér mukatársam bepróbálkozna nálam.
Hmm, nem, nem lenne több esélye nálam, ha kocsija is lenne.
15
Remelem sikerült ki élned a saját nyomorodat az én sértegetésemmel.
A szóban forgó nő is csak egy melós. A te példád így nem illik ide. Van egy 4 éves szakmám + érettségi. Nem vagyok a legalja szint. De tudom diploma meg 8 nyelvvizsga nélkül mindenki fogyatékosnak számít! 😃 TikTokon láttam egy videót amiben pont erről beszéltek hogy anno egy érettségi nehezebb volt nekünk mint a jelenlegi fiataloknak a diploma…. Már nincs akkora értéke az egésznek amire felvágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!