Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap alkalmából, hogyha vennék 100 darab vörös rózsát és osztogatnám a hölgyeknek a városban egy kedves üzenettel, akkor elfogadnák?
Figyelt kérdés
A kedves üzenet pedig olyan lenne, hogy:
"Nem tudom, hogy van-e jelenleg párod, ha van akkor remélem ő is meglep valami hasonlóval és szép napotok lesz, ha viszont nincs, akkor tudnod kell, hogy ebben a világban neked is jár a boldogság és jönni fog valaki aki nagyon szeret majd! Legyen szép napod!"
Szavazós kérdésem az lenne, hogy ti elfogadnátok?
A másik pedig az lenne, hogy lehetne-e ezzel pár férfit kedvelhetőbbé tenni, ha sikerülne kampányt indítanom, hogy mindenki cselekedjen hasonlóan és legalább 10 rózsát vegyen meg!
#a rózsa vörös #az ibolya kék #a lelkem sötét #boldog valentin napot hölgyikék!
febr. 2. 01:39
11/19 anonim válasza:
Bp Király utca környékére gyere én el fogom fogadni :D
12/19 anonim válasza:
Valentin nap körül lesz vagy 2000 Ft egy szál rózsa. 100 szál 200ezer Ft. Ennyit kiszórnál az ablakon? Ráadásul esélytelen így ismerkedni. Aki elfogadja, az se arra fog gondolni, hogy te vetted zsebből, milyen jó fej dolog, hanem hogy egy cég vagy az önkormányzat megbízásából osztogatod.
13/19 anonim válasza:
Én is azt gondolnám mint a #12. Régen a belváros forgalmas részein az MSZP-sek mindig szegfűt osztogattak nőnapon.
14/19 A kérdező kommentje:
12-es.
Hat most 200 ezer forint az mi..?
Siman elkoltenék ennyit ha tudom hogy pár embernek örömet okozok csak túl antiszociális vagyok megszólitani idegeneket.
febr. 2. 08:16
15/19 anonim válasza:
Egy kávét sajnáltok első randin a nőtől, de 100ezret költenétek random nőknek rózsát osztani?
16/19 A kérdező kommentje:
Nem ismersz, nem is randiztál velem. Ne nyilatkozz rólam.
febr. 2. 09:07
17/19 anonim válasza:
Eddig csak annyi derült ki rólad, hogy szánalmas vagy és beszari.
18/19 A kérdező kommentje:
Oké.
Más egyéb?
febr. 2. 16:29
19/19 anonim válasza:
Nem. Ez az üzenet gáz. Mintha azzal járna együtt a boldogság, hogy van e párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!