Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem bámult meg a srác nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem bámult meg a srác nem is jövök be neki? (Lent)

Figyelt kérdés
Adott egy pasi akivel tavaly találkoztunk egy munkaúton. Rám kedvesen mosolygott ennyi, de úgy vettem észre sosem bámul..közben a reptéren a lenge ruhás nőket már már kieső szemmel fürkészte de kb láttam előre kit fog megbámulni hátulról is ahogy elhalad mellette. Alapból az alaktom nekem is olyan, csak valahogy a lényem nem az a kipakolom magam típus. Még ha akarnék se tudnék bocsánat de ribis lenni előbb tűnnék nevetségesnek, inkább "kislányos" vagyok sajnos sokszor holott elmúltam 30. Az aranyos jelzőt többször rámsütik de változtatni akarok csak valahogy mégse megy.
2024. febr. 1. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Erre nem fogsz tudni normális választ kapni.

Lehet, hogy megbámul ha nem veszed észre, lehet, hogy féltékennyé akar tenni más nők bámulásával, de lehet, hogy nem érdekled.

Ennyi infó nem elég.

2024. febr. 1. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Kezdheted egy cica nacival meg toppal.
2024. febr. 1. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
En nem akarnek semmit egy olyantol, aki a lenge ruhazatu noket nezi csak meg. Ebbol tuti az lenne, hogy kesobb jonne az a kerdesed, hogy a parom allandoan mas noket nez meg mellettem es ez zavar vagy instan koveti a mindenuket kirako csajokat. Mar elore lathato, hogy tipik onbizalomrombolo a pali :D
2024. febr. 2. 06:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem erdekled. Vagy csúnya a fejed.
2024. febr. 2. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Elobb utobb tenyleg gond lenne. Visszafogott konzervativ vagy nemileg igy ha ossze ua jonne a pasi allando feltekenyseg mardosna ami tobkre tenne a kapcsolatot.
2024. febr. 2. 11:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nincs önbizalmam az tuti..és én pl rondának is látom a fejem, más szemében lövésem sincs milyen...visszafogott azonban nem vagyok, mármint nem hiszem, hogy látszik, elég jól öltözködöm, szeretem a merész cuccokat, csak valahogy rajtam nem ribis, ami eddig nem is zavart...
2024. febr. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!