Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki néz de én nem tom levenni h mit érez. Valamelyik nap azt mondta az öcsémnek h bejövök neki és nem a szokásos uton ment haza hanem arra amerre én. Pénteken pedig h nem teccek neki de tegnap találkoztunk nagyon bámult Mi érezhet?
előröl az egészet ...
úgy kezdődött h lett egy fülbevalója és megmutatta nekem .Én erre azt mondtam h cuki. A folyosón aznap nagyon nézett akárhányszor elmentem.Azután fociedzés előtt meglátott a parkban és együtt mentünk.Focin beszélgettünk meg szinte csak ketten fociztunk.Azután a barátainka sztem nem teccet h olyan jóba voltunk ...utána már nem köszönt de most megint köszön...És akk öcsémmel beszélgetett és neki azt mondta h bejövök neki..iskolában már a barátnőim is észrevették h néz ....ezekszerint nem csak beképzelem XD
Azóta mióta nlz már nem arról jár hazafelé amerre szokott hanem arra amerre én és mindig lelasítt mellettem köszön néz és utána elmegy de a kanyarba majd leesik a kecajáról annyira néz...
Pénteken meg ugye azt mondta h már nem teccek neki és nem is arról ment mint én de köszönt és mosolygott rám... Tegnap találkoztunk a focipályán akk is a haverjaival volt én sem köszöntem ő sem csak nézett és néha rám mosolygott
Ezért kérdem h mit érez ????
Volt már barátnője és ha igen akkor mért szakítottak? Ezt is vedd figyelembe!
Amúgy szerintem a srác nem érez irántad semmit csaskmert a barátnőmnek is volt egy 1 hónapos kapcsolata /persze nagy szerelem stb.../ aztàn mivan hirtelen nagy utálattal szakított vele a fiú/ és volt ezer barátnője a fiúnak, még én is de mindenkivel szakítot/ szoval szerintem nem érdemes kapcsolatot teremteni azzal a sráccal mert a végèn úgyis te fogsz szenvedni /hidd el!/ :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!