Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz számodra egy férfinak elragadó személyisége, mi az ami igazán számít?
Tudom, hogy én elragadó vagyok, engem ne írjatok példának. Konkrét tulajdonságok jöhetnek!
Az izom nem tulajdonság! Hölgyek!
Valahigy tiszteletet vagy tekintélyt sugároz.
Pl bemegyunk valahova es preciz kiszolgálást kapunk, tarsaságban is látni hogy neki kedveskednek inkább akarnak vele jóban lenni mint az ellensége lenni.., van egy olyan kisugárzása ami valahigy vonzza a társadalmat.
Pl volt már olyan exem is akit még a biztonsági őrök is neki álltak szívatni, a csövesek is képesek voltak belénk állni, meg olyan exem is akivel viszont ha megjelentem valahol egyből rohantak alám még párnát is tenni ha leülök, egy műszaki cuccos reklamálásnál meg teljesen magukat visszafogva sűrű bocsánatokkal udvariasan cseréltek ki nekem árut, amjkor ő mögöttem állt ellentétben azzal, amikor korábban nélkule mentem.
Ilyenek azért nekem számítanak valahol egy férfiban. Hogy égek vele valójában, vagy épp királynőként vonulhatok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!