Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg létezhet olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezhet olyan nő akinek tényleg nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Jött egy új kolléganő aki viszont egész csinos és állította hogy neki a külső abszolút nem számít..mi ezt nem hittük el bent a munkahelyen a kollégákkal, de akkor megmutatta az exeit...hát ledöbbentünk, hihetetlen csúnya kövér volt az egyik, a másiknak valami hihetetlen nagy csontdaganata volt az arcán, ijesztően torz volt az arca..... amúgy állítása szerint csórók voltak
2024. jan. 30. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Te találkoztál vele elvileg, ember. Fogyaték?
2024. jan. 30. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, hogy demiszexuális a kollegina. Ők azok, akiknek - elvileg - alig vagy egyáltalán nem számít a külső, viszont az intelligencia kimagaslóan fontos. Hátha ez a helyzet nála is, ha mindez tényleg igaz.
2024. jan. 30. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te csak a külsőségeket látod azokban az emberekben. Mit érdekel ez titeket egyébként?
2024. jan. 30. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

továbbra sincs.

írd ki megegyszer ezt a kérdést holnap is lecci!!!! már alig várom!

2024. jan. 31. 00:10
 5/10 he84 ***** válasza:
70%
Igen, van ilyen. Nekem nőként is inkább a belső fontos, na meg nem szeretem azt, ha valaki főleg, vagy csak külső alapján válogat felszínesen.
2024. jan. 31. 00:29
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Én az összes eddigi páromnál megkaptam a családtól, haveroktól hogy nem néznek ki jól hozzám képest. Szerintem senkinek semmi köze ehhez, nem kell ránk nézni😊
2024. jan. 31. 00:38
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
2, az a szapio, nem a demi.
2024. jan. 31. 00:49
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Nincs ilyen ember. Független a nemtől, a vonzódás elsősorban külső tulajdonságoktól függ. Nyilván valakinek könnyebben valakinek nehezebben megy. Sokféle fétis is létezik, illetve nagyon sok esetben az emberbe akár viselkedés alapján beleáltnak olyan dolgokat, amelyek nem is jellemzőek rá.

Illetve azt nem tudhatod kérdező, hogy az új kolléga exei hogyan néztek ki amikor összejött velük.

2024. jan. 31. 06:13
 9/10 anonim ***** válasza:
30%
ilyen nő nincsen számít a külső vmi oknál fogva terjesztik ezt a mítoszt a nők de nekik is ugyan annyira számít mint a pasiknak.
2024. jan. 31. 06:47
 10/10 anonim ***** válasza:
25%

Rengeteg nőnek

A gold diggereknek eleve nem számít

A ronda meg átlagos nőknek szinten nem számíthat

2024. jan. 31. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!