Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy egy csinosabb nőnek ennyire nem számít a külső?
Van egy aranyos csinos barátnőm. Mikor mutatok pasikat neki szinte egyikre sem mondja hogy ronda vagy nem jön be.
Mutatok neki vékony alacsony kövér stb. pasikat és mindegyikre azt mondja hogy miért nem csúnya szerintem helyes meg nincs vele semmi baj nem tudom mi baj vele. Tényleg ennyire vak lenne ízlésbe
Egyik barátnőm teljesen ilyen, ő egy csinos, alacsony, szép arcú lány, de kocka, és a kocka pasik jönnek be neki :D
Én is ilyen voltam, volt két "pasim" hát egyiket sem nevezném kapcsolatnak, de mindegy, 16 voltam kb, magas, vékony, nagy formás cicikkel, vékony hosszú combokkal, vörös hajjal...És mindkét fiú aki foglalkozott velem csúnyák, igénytelenek voltak, de belül is. :( gondolom önbizalom hiány miatt voltak csak ők. Most helyesebb fiúkra is rá merek nézni, és ők is rám, pedig meghíztam, de már tudom hogy értékes vagyok és nem kell foglalkoznom erőszakos személyekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!