Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most hogy is van ez az "idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy is van ez az "idővel megszépül" dolgok, csúnya férfiként érdemesebb inkább barátkozni a nőkkel, nem mindjárt randira hívni őket, hogy lassan alakuljanak ki az érzelmek?

Figyelt kérdés

Csúnyább férfiként gondolom ha mindjárt párkapcsolati szándékkal közeledek a nő felé, akkor nagyon nézik a nők azt hogy mennyire vagyok az esetük, nagyon arra fókuszálnak hogy hogyan nézek ki, viszont ha csak így barátkozok beszélgetek velük akkor idővel állítólag megszépülhet az ember a nők szemében.

Facebook párkapcsolati kérdések csoportban is volt egy ilyen kérdés és mind az összes nő azt írta hogy igen volt vele ilyen, a férje abszolút nem volt az esete és mégis belészeretett, hogy eleinte kimondottan nem jött be a férfi és idővel szerelmes lett belé, tehát valahol egy létező jelenség lehet

2024. jan. 30. 20:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kérdező: igen ,létezhet ilyen. De képzeld léteznek emberek akik megnyerik a lottó főnyereményt, sőt vannak olyanok akik többször is. Attól még nem fogod erre alapozni az életed nem igaz?

Csepp a tengerben, minden ilyen eset.

Amint előttem is leírták ez a taktika egyenes út a barátzóna felé. Én láttam közvetlen közelről nem egy nem két ilyen esetet. Egyik legjobb barátom is évekig játszotta ezt különböző csajokkal. Azt gondolta, ha majd viszi őket ide-oda, meg folyamatosan mint egy lábtörlő rendelkezésre áll és totál átmegy papucsba, akkor biztosan őt választja a csaj... Hát egyik esetben sem így lett. Kb. azt képzeld el amikor a csaj megdugatta magát különböző pasikkal és haverom ment el érte aztán kocsival. Sőt volt, hogy ő vittel a csajt a dugópartneréhez...

Ezt akarod te is kérdező? Gondolom nem.

Olyan nőt kell keresni, aki vonzódik hozzád. Próbálkozni és ha "nem" a válasz, akkor továbblépni és nem átmenni lábtörlőbe. A legtöbb nő alapból kerüli a konfliktust a férfiakkal, szóval nagyon ritka, hogy határozottan elküldenek a halál faßára, ilyenkor kerülsz a barátzónába.

Ha a nőnek tetszel, akar tőled valamit 99% eséllyel ugyanúgy keresni fog, és próbál a közeledben lenni, próbál valamilyen kapcsolatot teremteni veled.

2024. jan. 31. 06:20
 22/22 anonim ***** válasza:
A barátkozással önmagában nincs baj, sőt szerintem az a jó ismerkedési taktika, ha úgy állsz hozzá, hogy megismerek egy új embert, érdeklődöm, jót beszélgetünk, hisz még én sem tudom, akarok-e tőle valamit, amíg nem ismerem. És ha nincs egyezés, akkor meg tisztelem annyira őt és magamat, hogy aki nem akar engem, azt én sem akarom. Ez egy szimpatikus, vonzón laza hozzállás, amiből lejön, hogy önmagadat is értékeled annyira, hogy a másik mellé sorold és nem fölé, amikor csak eszköz a másik, vagy alá, amikor papucs vagy, hogy birtokolhasd. Viszont ha ilyen manipulatív taktikázás, megfelelési kényszer van a háttérben és a barátkozás csak álca, ami könnyen lehull és gyűlöletbe csap, ha a másikat nem tudod birtokolni... na azt minden normál EQ-jú nő kiszagolja és menekülőre fogja.
2024. jan. 31. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!