Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy is van ez az "idővel megszépül" dolgok, csúnya férfiként érdemesebb inkább barátkozni a nőkkel, nem mindjárt randira hívni őket, hogy lassan alakuljanak ki az érzelmek?
Csúnyább férfiként gondolom ha mindjárt párkapcsolati szándékkal közeledek a nő felé, akkor nagyon nézik a nők azt hogy mennyire vagyok az esetük, nagyon arra fókuszálnak hogy hogyan nézek ki, viszont ha csak így barátkozok beszélgetek velük akkor idővel állítólag megszépülhet az ember a nők szemében.
Facebook párkapcsolati kérdések csoportban is volt egy ilyen kérdés és mind az összes nő azt írta hogy igen volt vele ilyen, a férje abszolút nem volt az esete és mégis belészeretett, hogy eleinte kimondottan nem jött be a férfi és idővel szerelmes lett belé, tehát valahol egy létező jelenség lehet
Ha nem lehet meggyőzni, nem fogadod el a véleményeket, akkor nincs mit tenni,
Menj csak bele nyugodtan. Tapasztald meg a saját bőrödön.
Én nem értem miért sírnak folyton itt a csúnya férfiak
Hat annyi csúnya átlag alatti férfinek van felesége barátnője gyereke...
Ki is halna az emberiség másképp...
Akkor azok a férfiak hogy találtak not?
Nyilván a vagyonos az más mert akkor lehetsz ocsmány is, lesz modell nőd
12.
THÁ HÁ HÁ HÁ :D
ÉS én még azt hittem, hogy a kérdező a naiv...
Félreértetted... :)
Pont az ellenkezőjéről beszéltem...hogy a saját bőrén tapasztalja majd meg, hogy vele sosem fog dugni....
#12 voltam
Dagadt kislány voltam, és azt mondták nekem, ha majd megnyúlok, akkor ki fog egyenlítődni rajtam a felesleg. Ahelyett, hogy letettem volna a csokikat meg a csipszet, arra alapoztam, hogy majd megnyúlok. 157 centire nyúltam, ugyanúgy dagadt maradtam, aktívan kellett diétáznom, hogy lefogyjak.
Várhatsz a sült galambra, és tehetsz valamit. De ha sok év múlva sem szól senki, hogy beléd szeretett, tudd, hogy magadat kell okolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!