Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most hogy is van ez az "idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy is van ez az "idővel megszépül" dolgok, csúnya férfiként érdemesebb inkább barátkozni a nőkkel, nem mindjárt randira hívni őket, hogy lassan alakuljanak ki az érzelmek?

Figyelt kérdés

Csúnyább férfiként gondolom ha mindjárt párkapcsolati szándékkal közeledek a nő felé, akkor nagyon nézik a nők azt hogy mennyire vagyok az esetük, nagyon arra fókuszálnak hogy hogyan nézek ki, viszont ha csak így barátkozok beszélgetek velük akkor idővel állítólag megszépülhet az ember a nők szemében.

Facebook párkapcsolati kérdések csoportban is volt egy ilyen kérdés és mind az összes nő azt írta hogy igen volt vele ilyen, a férje abszolút nem volt az esete és mégis belészeretett, hogy eleinte kimondottan nem jött be a férfi és idővel szerelmes lett belé, tehát valahol egy létező jelenség lehet

2024. jan. 30. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, nagyon szánalmas, amit csinálsz. Csúnyább férfiként is kihozhatod magadból a maximumot.
2024. jan. 30. 20:49
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem lehet meggyőzni, nem fogadod el a véleményeket, akkor nincs mit tenni,

Menj csak bele nyugodtan. Tapasztald meg a saját bőrödön.

2024. jan. 30. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért sírnak folyton itt a csúnya férfiak

Hat annyi csúnya átlag alatti férfinek van felesége barátnője gyereke...

Ki is halna az emberiség másképp...

Akkor azok a férfiak hogy találtak not?

Nyilván a vagyonos az más mert akkor lehetsz ocsmány is, lesz modell nőd

2024. jan. 30. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
48%
Nekem volt ilyen is, olyan is. Volt, aki nem tetszett, mégis beleszerettem (mindkét férjem :D az első nagyon akart engem (aztán megcsalt), a másodiknak kölcsönösen én sem tetszettem :D). És van, aki 20 éve a barátom, és párévente tesz ajánlatot/célzást, de egyszerűen nem... mert nem. Pl. mert fárasztó lenne a stílusa napi szinten és furcsa üzleties, egészségtelen felfogása van a párkapcsolatról. De egyiket sem tartom hű-de-rondának, tudtam szép, vonzó vonást is találni bennük kívül és belül, meg hát önmagamat sem látom egy bomba nőnek, így nem is gondoltam soha, hogy kigyúrt adoniszokra "pályázzak" (valahogy beképzeltnek és butának is látom a túl szép fiúkat, bár valószínűleg nem mind az). És volt, akibe rögtön nagyon szerelmes voltam és nagyon szépnek láttam - na ő dobott és azóta is egyedül van és írogat, de érdekes, hogy már nem látom szépnek. (És minden jót kívánok neki, mert a barátság megmaradt és remélem, talál olyat végre, aki pont jó neki.)
2024. jan. 30. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezt ne itt kérdezgesd mert itt nagyon hülyék vannak, csupa rossz tapasztalattal, te meg ugye azoktól akarnál tanulni akiknek jól megy. Nekem mondjuk elsőre bejött a párom de főleg az arckifejezése meg ahogy nézett. De tényleg vannak olyan sztorik hogy elsőre nem aztán mégis.
2024. jan. 30. 21:00
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

12.

THÁ HÁ HÁ HÁ :D

ÉS én még azt hittem, hogy a kérdező a naiv...

2024. jan. 30. 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Idővel az emlékek szépülnek meg, nem a csúnya férfiak.
2024. jan. 30. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Félreértetted... :)

Pont az ellenkezőjéről beszéltem...hogy a saját bőrén tapasztalja majd meg, hogy vele sosem fog dugni....

#12 voltam

2024. jan. 30. 21:18
 19/22 anonim ***** válasza:
92%
Előfordul olyan, hogy idővel kialakul a vonzalom, bármennyire is veri magát a földhöz Edricus. Abban viszont igaza van, hogy ez baromi ritka és nem érdemes erre alapozni.
2024. jan. 30. 21:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Dagadt kislány voltam, és azt mondták nekem, ha majd megnyúlok, akkor ki fog egyenlítődni rajtam a felesleg. Ahelyett, hogy letettem volna a csokikat meg a csipszet, arra alapoztam, hogy majd megnyúlok. 157 centire nyúltam, ugyanúgy dagadt maradtam, aktívan kellett diétáznom, hogy lefogyjak.

Várhatsz a sült galambra, és tehetsz valamit. De ha sok év múlva sem szól senki, hogy beléd szeretett, tudd, hogy magadat kell okolnod.

2024. jan. 30. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!