Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők számára milyen speciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők számára milyen speciális ízlés taszító?

Figyelt kérdés

Most gondolok olyanra például, hogy van akinek a kék szeműek jönnek be nagyon, van akinek a szőke hajúak... Rengeteg ilyet tudnék írni (jelentős részük randin sem válik nyilvánvalóvá lsd. emlőudvar méret/szín) de nem akarok "ötleteket" adni.

Szóval mi az amit ha megtudtok egy férfiról preferenciájáról, akkor az nektek ellenszenves lesz? Megjegyzendő, hogy a férfi nem mond olyat hogy neki csak az tetszik stb. Mondhattok olyat is ami rátok jellemző és olyannak is örülnék ami nem.

Konkrét tapasztalat, vagy közeli ismerős elbeszélése is jöhet, de csak ha megbízható a forrás.

2024. jan. 28. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből az taszító, akihez előbb kapcsolat kell, bizalom, szex, vagy legalábbis le merjen a nő vetkőzni, és utána lesz szakítás. Az ilyen speciális fétisekhez keress speciális fórumokat!
2024. jan. 28. 17:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyes, nem teljesen értem amit mondasz, de indulatokat érzékelek. Fétisről senki nem beszélt
2024. jan. 28. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az taszít, amikor egy férfi valamilyen természetellenes tulajdonsághoz vonzódik. Pl törpenövésű személyekhez, csonkolt végtagokhoz, betegségekhez stb.

Ahhoz, hogy valakinek a kis mell, nagy mell, szőke haj, barna haj, hosszúkás arc, kerek arc rövid haj, hosszú haj jön be, ahhoz nem tudok hozzászólni, nem is foglalkoztat, nem is zavar.

2024. jan. 28. 17:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi 3-as, ez érthető volt. Tehát az taszít, ha orvosi szemszögből abnormálist tart vonzónak valaki.

Ugye nem te voltál az első válaszoló is?

2024. jan. 28. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4

Igen, a betegségekhez vagy egyértelműen beteges tulajdonságokhoz való vonzalom viszolyogtat. Amúgy az 1-es választ nem én írtam. (3)

2024. jan. 28. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
A proli, oredenare, olcso izles. Nem valodi olcsosagra, ocskasagra gondolok.
2024. jan. 28. 19:09
 7/13 A kérdező kommentje:
6, szerintem végig se olvastad a kérdést. De azért köszi, egynek elment.
2024. jan. 28. 19:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? A bimbóudvar mérete miért abnormális orvosi szemszögből?
2024. jan. 28. 19:25
 9/13 A kérdező kommentje:

8-as, az egy dolog ha valakinek zsírtöbblet miatt meglógott a melle és az emlőudvar is kinyúlt (vagy + genetikai tényezők), de hogy nem tudsz szöveget értelmezni az nagyon borzalmas.

Olvashatnál kicsit figyelmesebben 😑

2024. jan. 28. 20:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk fétises majom. Tehát neki valami - általában beteges dolog - kell kizárólag a vonzódáshoz.

Ha inkább valami tulajdonság jön be neki, de nem kizáró más sem, az nem baj. Páromnak pl jobban tetszenek általában a sötétebb hajú nők. Én is az vagyok, de mondta, hogyha szőke lennék, akkor az sem lett volna kizáró ok.

2024. jan. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!