Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiknek tényleg nem számít a külső az ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 18:49
1/19 anonim válasza:
Azoknak a nőknek is számít, akik külsőre a legrosszabbul kinéző, alsó 20 %-ban vannak. Ők sem járnának olyan férfiakkal, akik nem tetszenek nekik.
2/19 anonim válasza:
Nyilvan senki nem fekúdne le egy utcavégi csövessel. Olyan nincs, hogy ne számítana a külsö. Olyan van csak, hogy attol ha vki nem tetszik neki, lehet azért még meghallgatja, hogy egyébként akkor mit tud, meg tudja e fogni, nem fordit egyböl hátraarcot, hanem csak később derül neki ki hogy kell e a másik vagy nem.
3/19 anonim válasza:
Igen, ahogy olyan nők is vannak, akiknek utána se fontos, mert pl. csak a vagyonra hajtanak.
4/19 anonim válasza:
Legelőször az ember a szemével figyel fel a másikra. Ha az érdekesnek tűnik neki, akkor jön a közeledés.
Viszont sok előnytelen külsejű ember él boldog házasságban, mert a másik kevésbé csinos kinézetét ellensúlyozza (sőt elnyomja) az egyéb, lényeges tulajdonsága /-i/, annak belső énje.
5/19 anonim válasza:
A vakok
Amúgy mindenkinek számít, tudom hogy neked is. A vonzalom a kapcsolat egyik alappillére.
6/19 anonim válasza:
Nincs. A vonzalomnak meg kell lenni. Te sem tudnál fordított esetben, egy olyan nővel lenni akinek a kinézete is nem vonz/taszít. Nem? Az hogy melyik nő milyen külsőhöz vonzódik, az egyénfüggő.
7/19 anonim válasza:
Számít, hogy legyen vonzalom. Viszont nem mindenki ugyanahhoz vonzódik. Sőt, nem mindenkinek van típusa. Valakik sokkal "elnézőbbek" külső terén (vagyis kisebb hangsúly van ezen a vonzalom kialakulása során).
Az én párom nem tetszik a barátnőimnek, és nekem sem jönnek be az ő pasijaik. Ez így van rendjén.
9/19 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lenne ilyen.
27/N
10/19 anonim válasza:
Nekem nem számit pl a súly, magasság, arc, (egészséges határokon belül) Ugyanakkor, azt nézem, hogy az illető ápolt e, igényes e, tiszta e ruhája, körme, foga...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!