Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy társkeren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy társkeren amolyan féltékeny nárcik nyüzsögnek?

Figyelt kérdés

Akik már első cseteléseknél szamonkérnek hogy biztos mással is csetelek miert nem azonnal írok neki, vagy adjak másik elérhetőséget amin el is tud sűrűbben érni, 2.nap már fel akarnak hívni, randi után ha elmegyek hova megyek miert biztos átverem, biztos hazudok.

A legújabb pasi már az is beállt a sorba. 2 nap cset alatt már ott tartunk hogy magyarázkodom vagy nem értem miért akar hívogatni azonnal.

Es szinte ugyanazokat mondják mint a lovebombingosok majd nőverők.

Ezt ugy kell elképzelni hogy felmegyek az oldalra képeket nézek, tavolság és kinézet szerint szo szo megfelel, és csak 1el max 2 vel állok szoba (mert korabban mikor sokkal cseteltem képtelen voltam megjegyezni kivel mit beszéltem eddig es fáraszto mindenkivel visszagörgetni a beszelgetesekben vagy jegyzetelni)es szóval 100 bol akikkel szúrópróbaszerűen szóba állok, abbol szinte rábökésre kifogom ezeket.

Vannak fent mentálisan tiszta pasik a társkereken?

#társkercsőd
2024. jan. 26. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem se írt olyat a kérdező hogy ne vennék komolyan, inkább túlságosan kisajátítják a semmire. A tisztelet ott kezdődik hogy megengedik a nőnek hogy hozzá illőt próbáljon választani, nem kezdetektől számonkérik. Ugyan honnan tudja a pasi elsőre hogy boldoggá tudja tenni az adott nőt, mert összeillenek, mitől van ekkora arca hogy ő a megfelelő az adott nőnek? De azért lefoglalja magának, az ilyenről látszik hogy csak saját maga érdekeit nézi. És igen, az ilyen sérült.
2024. jan. 27. 13:53
 12/20 A kérdező kommentje:

Mivel nem vagyok nagy társkeres csetes sem, ez miatt ritkán vagyok.

Írogatok valakivel aztán pl 2 napig fel se megyek, mert nem tud annyira lekötni.(valójában irritál is a társker a sok selejt miatt, nehezen veszem magam rá hogy felnézzek, de védelmi programjaim is vannak már pl azt írom ki hogy csak csetelni vagyok fent, alap távolságot is tartok már. Ez önvédelem részemről.)

Aztán 2 nap múlva mikor nagynehezen visszanézek, hát amiket látok azoktól akikkel írkáltam egyszer.. a sok hiszti sértődés hogy miért nem vagyok biztos kamus vagyok biztos nem érdekel akkor hol lehet elérni, van aki jobban bírja- inkább addig nem ir semmit, gyanusitgatások hogy mással irkálok(k.félek), és igy tovább.

Kozben a nagy semmi életem élem csak a társker nélkül éppen.

2024. jan. 27. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Na gondoltam én, és most ki is bújt a szög a zsákból. Általában aki mindig nárcit kiált és fura módon mindig nárcikat húz be, az közel sem véletlen.

"valójában irritál is a társker a sok selejt miatt"

A sok selejt, milyen szépen nyilatkozol embertársaidról. És mennyi a sok selejt, a 90%? Ja egyébként a képek kapcsán amit linkeltél, az is elég beszédes a te értékítéletedről.

"Aztán 2 nap múlva mikor nagynehezen visszanézek, hát amiket látok azoktól akikkel írkáltam egyszer.. a sok hiszti sértődés hogy miért nem vagyok biztos kamus vagyok biztos nem érdekel akkor hol lehet elérni, van aki jobban bírja- inkább addig nem ir semmit, gyanusitgatások hogy mással irkálok(k.félek), és igy tovább."

Random eltűnsz ismerkedés alatt 2 napra szó nélkül? Aztán még neked áll feljebb ilyen undorító stílusban? Te nagyképű, kártevő idióta!

Rólad szól a saját kérdésed (mínusz a féltékenység)! Te magad égeted ki az embereket, miattad egyre rosszabb a helyzet társkeresőn is. Mondanám hogy okulj belőle és változtass, de nyilván most majd nekiállsz hőbörögni és megmagyarázni, ahogy azt a fajtádnak szokás mindenre is.

Szóval inkább csak annyit mondok azonnal gyere le a társkeresőről, és vissza se menj! Hagyd békén a normális embereket, kíméld meg őket magadtól!

2024. jan. 27. 17:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem rólam szól.nem véletlen irritál a társker. Nagyon szűrnie kell egy nőnek, lasd saját magad is.
2024. jan. 27. 18:03
 15/20 anonim válasza:
69%

Azért a 13-as irományában van valami…Szépen beszélsz embertársaidról.

Empátia készség nem 0 hanem -1!

Mond valamit hogy más szemében a szálkát észre veszed, de a sajátban a gerendát nem?

2024. jan. 28. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

15ös regisztráltál egy új fiókot, hogy igazat adj saját magadnak a 13as válaszodban? 😂 Szánalmas bolond.

“Így beszélsz embertársaidról” - aztán benyögsz egy ilyet, hogy “fajtádnak szokás”. Nem leszek empátiával azok irányába, akiknek távolról sem ismerős az empátia fogalma. Nem teszem magam tönkre azért, hogy megmentsem “embertársaimat” akik nem akarják, hogy megmentsék őket. Az egész lényük és személyiségük arra épül, hogy örök áldozatok (pont amilyennek te is tűnsz már két válasz alapján is), magukon nem akarnak segíteni, miközben másokat lehúznak a szintjükre. Megelégeltem. Megtanultam a leckét, soha többé nem helyezem más jól létét a saját jól létem és egészségem elé. És igen, készülök arra, hogy továbbra is vonzom majd a sérült, nárcisztikus egyéneket - azért mert a fényem és az életerőm (ami belőlük hiányzik) úgy vonzza őket mint pillangót a fény. Ilyen értelemben az én hibám, hogy megtalálnak. És egyben a felelősségem is, hogy soha többé ne kerülhessenek közelebb.

2024. jan. 28. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

A 15 egy teljesen másik ember, ellenben te a kérdező vagy 16, ezt mindenki látja. Ugyanaz a flegma nagyképű stílus és szóhasználat és beállítottság, a ráadás hogy még meg is próbálod nyíltan hülyének nézni az embereket lol.

A fajtádnak szokása okkal szólt neked és így, mert te vagy az aki lenézi az emberek többségét, én pedig csak a magadféle kártevőket, akikről a kérdés is szól. Az is vicces hogy már örök áldozat szerepet is a nyakamba varrnál, holott egyrészt nem vagyok, másrészt pedig pontosan te magad írtál ki kérdést ahol magadat sajnáltatod és másokat próbálsz feketíteni hogy ők mind nárcik.

"Megtanultam a leckét, soha többé nem helyezem más jól létét a saját jól létem és egészségem elé"

Nagyon jó kifogás és önfelmentés az igen, kimondom ismét a magadféléknek :) Megvan a hivatkozási alapod, valakire ráfogva aki a múltban szerinted ártott neked, hogy te mostantól bárkit letaposhatsz ezért, és selejtként hivatkozhatsz mindenki másra aki nem szimpatikus. Szerinted ezt mások nem látják? Ez a baj a magadfélével igen, hogy nagyon okosnak hiszi magát, közben csak jellemtelen és nagyképű. De se ész se tehetség többnyire, szerencsére :)

" És igen, készülök arra, hogy továbbra is vonzom majd a sérült, nárcisztikus egyéneket - azért mert a fényem és az életerőm (ami belőlük hiányzik) úgy vonzza őket mint pillangót a fény."

Jajj nem mondod, te kis csodálatos hópihe :D Elmondom neked valószínű pontosan te magad vagy a nárci aki az első probléma és konfliktus után mindig másokat vádol meg mindenfélével, akár pontosan azzal amit ő maga tett ellene, pl ezt is hogy végig ők voltak a nárcik. Ez annyira átlátszó és gagyi, hogy nem is érdemel külön magyarázatot.

2024. jan. 28. 18:50
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem én írtam. De amugy találó szerintem is amiket írt.

Megnyugtatásul 17, ma sem egész nap fel se mentem a társkerre.

De hívott az akiről írtam, aki "kierőszakolta" a tel.számomat.

Most a társkeresés helyett nagyobb gondom lett lerázni vkit. Mivel nyíltan nem merem. Kiábrándítom magamból inkább. Es reménykedem hogy van másik 10 akikkel írkál telozik, es majd leszáll magától rólam.

2024. jan. 28. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
26%
A 10es és a 16os válasz az enyém, okoska :D Nem irigylem tőled a mentális problémádat és az ezzel párhuzamos silány életedet. Elvileg nem rólad beszéltem, hanem a nárcisztikus személyiségzavarról, és arról hogy senki nem tartozik a saját életével azért, hogy mentse másokét. De ahogy magadra húztad a szavaimat, mintha kifejezetten rólad és csak rólad beszélnék, az mindent elárul. Egy értékelhető tulajdonságod van: kifejezetten szórakoztató a stílusod 😂 Gyakorin kívül szóba áll veled valaki? Eléggé hiányosak a szociális készségeid.
2024. jan. 28. 19:00
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Te most vagy valami nagyon tehetségtelen troll vagy, vagy pedig tényleg komoly bajok vannak a fejeddel. Egek, elmebaj élő adásba amit te produkálsz :D

"Elvileg nem rólad beszéltem, hanem a nárcisztikus személyiségzavarról"

Ahhoz képest a 16-os hozzászólásod nagyobbik részét sikerült arra felhúznod mégis, hogy végig velem személyeskedj, azon túl hogy még másokat is szidsz. És magadat dicsőíted persze :D

Engem a többi gyalázkodásod nem zavar, nagyon jól szemlélteted azzal is a beteg típust akit normális ember elkerül ;) Sőt kérlek személyeskedj és támadj még, mutasd meg a valódi éned ennél is alaposabban! Hasznos komment a tiéd, nagyon jól rámutatsz a fajtád szokásaira és stílusára, igazából még hálás is vagyok érte valahol :D Bár te most rendesen magadnak ártasz vele, de úgyse értenéd meg miért. Te kis tökéletes hópihe.

2024. jan. 28. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!