Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy társkeren amolyan féltékeny nárcik nyüzsögnek?
Akik már első cseteléseknél szamonkérnek hogy biztos mással is csetelek miert nem azonnal írok neki, vagy adjak másik elérhetőséget amin el is tud sűrűbben érni, 2.nap már fel akarnak hívni, randi után ha elmegyek hova megyek miert biztos átverem, biztos hazudok.
A legújabb pasi már az is beállt a sorba. 2 nap cset alatt már ott tartunk hogy magyarázkodom vagy nem értem miért akar hívogatni azonnal.
Es szinte ugyanazokat mondják mint a lovebombingosok majd nőverők.
Ezt ugy kell elképzelni hogy felmegyek az oldalra képeket nézek, tavolság és kinézet szerint szo szo megfelel, és csak 1el max 2 vel állok szoba (mert korabban mikor sokkal cseteltem képtelen voltam megjegyezni kivel mit beszéltem eddig es fáraszto mindenkivel visszagörgetni a beszelgetesekben vagy jegyzetelni)es szóval 100 bol akikkel szúrópróbaszerűen szóba állok, abbol szinte rábökésre kifogom ezeket.
Vannak fent mentálisan tiszta pasik a társkereken?
én nem zaklatok senkit 🙂, talán kicsit uncsi is vagyok a nőknek ez van.
szólva itt egy normális pasi ✋
Gondolom kiválasztod azokat a "jópasikat", akik szórakozni, meg nőket szédíteni járnak a társkeresőre. Ha nem lenne gáz velük, ugyan miért lennének ott? Könnyen találnak nőt élőben is.
Tipp: válassz az átlagosak közül, nagyobb eséllyel találsz normálisat.
Társkeren jópasik? Jopasik csak a googlen vannak.
Irtam is, hogy olyat választok aki távllság kinezet alapján szoszo megfelel. Tehat nem igenytelen nem kopasz nem ősz nem dagadt, vállalható megjelenése van és talán van esély hogy randin szemelyesen nem derul ki hogy 10 szer rondább meg 10 centivel alacsonyabb.
Nem láttam még jopasikat társkeren akik cimlapra illenének.
Jópasik ezek pl
Tarskeres pasik akikkel szóbaállok pl:
Legtöbb társkeres:
Nekem nem a külső a bajom avgy hogy komoylan vennének e.
Hanem hogy sérültek.
A jópasi nekem se tetszik egyébként, de ez nem is lényeges a kérdésed szempontjából, nyilván ízlés dolga.
A felvázolt probléma pedig nagyon is valós sajnos. És nem csak társkeresőn, hanem az egész világon. Elképesztő mennyi nárcisztikus él köztünk, és nem a te hibád, hogy bevonzod őket. A leckét viszont meg kell tanulnod: határokat szabni, felismerni a vészjósló jeleket (mindig vannak) és nem kifogásokat keresni a másiknak. Illetve szavak < tettek. Ha ezt a részét jól csinálod, hamar ki lehet szűrni a beteg embereket anélkül hogy az idődet (és az idegeidet) húznád vele.
Ettől függetlenül már én is azon a ponton vagyok, hogy elveszítem a reményt egy normális és egészséges partner létezésében. Az internet és az ismerősi köröm is tele van ugyanazzal a sztorival. Ugyanazzal amit minden tankönyv leír, és mondatról mondatra azonosítható. És nem, nem trendi a nárcisztikus kifejezés, nem ezért használjuk annyian. Azért lett elterjedt, mert tömegesen vannak jelen a társadalomban, és szaporodnak is mint a sáskák. És végre van róluk szakirodalom. 10-20 éve nem volt, akik anno végeztek pszichológia szakon és nem képzik magukat, nincsenek is képben legtöbbször. Nagyon körültekintőnek kell lenni, és nem szabad bedőlni a mérgező felfogásnak, miszerint "dolgozni kell a kapcsolaton, meg ha szereted akkor nem dobod el". De, repüljön az összes azonnal, amint csak a krva szóval illet (vagy bármi hasonló, ami jellemző ezekre a patkányokra). Mert nem változnak és idővel csak rosszabbak lesznek, megkeserítik az életed. Ilyen sérült társadalomban jobb egyedül. A CSOK miatt még többet kreálnak majd.
Kitartás, átérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!