Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleménnyel vagy az ebben a kategóriában lévő férfi felhasználókról?
Nem provokatív kérdés!
Valós képet adnak a férfiak gondolatairól?
Igen, valós képet nyújt a férfiak nyomoráról.
Engem a válasz tartalmától függetlenül lepontoznak itt, mert nem vagyok magas, jópasi. Pont ahogy a "való életben" is, tehát nem csak a gondolataim, hanem a rájuk kapott reakciók is valósak.
"Pl, még esküvő alrovat is van."
Nincs túl nagy forgalma. Az utolsó kérdés 5 nappal ezelőtti.
"Engem a válasz tartalmától függetlenül lepontoznak itt, mert nem vagyok magas, jópasi."
Na, az üldözési mánia és komplexusok megjelennek.
Nem is látunk :D, ha magas és jó pasi lennél, akkor is le lennél pontozva.
Vannak köztük normálisak is, volt szerencsém velük privát beszélgetni. Sok az olyan férfi is itt fent, akik itt is csak a következő szexpartnerüket keresik.
Persze, mi nők sem vagyunk jobbak.
Ezek nem férfiak. Csóró, semmit el nem ért, mamahoteles, vékony, A+++ kategóriás, felsőpolcos nőt követelöző barmok raklapszám!
Tisztelet a kivételnek persze!
Gyakori nő Vs ferfiak
- pár darab gazdag családba született ember aki felvag a pénzre meg a diplomára. Szülőktől kapott lakásra stb
- aztán a nők és a ferfiak közt is a rengeteg ronda , sikertelen , kövér személy akik egymást akarják sértegetni. Kövér nő a férfinak : miért a insta modellt akarod ? Kövér férfi a nőknek : miért csak a külsőt meg a pénzt nézitek párválasztásnál?
És ez a kör megy éveken keresztül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!