Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen véleménnyel vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagy az ebben a kategóriában lévő férfi felhasználókról?

Figyelt kérdés

Nem provokatív kérdés!

Valós képet adnak a férfiak gondolatairól?

2024. jan. 26. 21:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván nem. Egy elég szűk réteg írogat ide. A férfiak nagy része azt se tudja, mi az a gyakori. De hát ők meg nem is számítanak.
2024. jan. 26. 21:46
 2/25 anonim ***** válasza:
45%

😂😂😂

👎

🛑☢❗❗❗

2024. jan. 26. 21:52
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem ad valós képet. Egyetlen egy valós ismerősömtől sem hallottam még soha olyan dolgokat, mint amiket itt láttam leírva.

Ha valós lenne, engem mélyen elszomorítana.

Én nem vagyok különösebben egy értékesnek ember, mert tele vagyok mentális problémával, de azoktól amiket itt olvasni napi szinten, azoktól tudom, hogy sokkal jobb vagyok!

F

2024. jan. 26. 21:52
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normálisak, és jópár beteg agyú. Közülük páran zsínorban írják ki ugyanazokat a kérdéseket és talán van valami titkos verseny, ahol az nyer, akinek a legkevesebb pipája van.
2024. jan. 26. 22:03
 5/25 anonim ***** válasza:
78%

például erről az incel marhaságról még soha sehol máshol és soha senkitől nem hallottam még csak is kizárólag itt...de ez szánalmas, magukat járatják le vele.

férfiak? ezek az incelek nem férfiak..

2024. jan. 26. 22:06
 6/25 anonim ***** válasza:
53%
oh hát tudod, na....
2024. jan. 26. 22:10
 7/25 anonim ***** válasza:
20%
Az itteni férfiakban a közös, hogy 90%-a szexre vágyik és ismerkedni szeretne. Sok közte az incel, akiknek max.itt van esélye nőket becserkészni. Ugyanennyien járnak tilosban, mert társkeresőn lebukhatnak ismerősök előtt, miközben nősek. Vagy nem néznek ki jól és itt legalább egy ideig van aki szóba áll velük. Aztàn van aki tényleg semmit nem akar, csak unatkozik vagy feldobja a lapos házasságát egy kis veszélytelen flörttel, de esze ágában sincs szexelni. Leveleztem itt vagy 500 pasival, ha nem többel, úgyhogy nem csak tippelek.
2024. jan. 26. 22:10
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

Hervasztó, amikor egy feltett kérdésre ugyanaz az ember válaszol, de elfelejt profilt váltani.

Halálosan unom a "mennyi nettó kell", "hány centi kell", "milyen autó kell" kérdéseket.

Attól is hányok, ha valaki pozitív példaként hozza fel a korábbi nőjét, miközben magányosan irkál ide fasságokat.

Szóval nincs nagy véleményem, de hasonlóan a nőkről sem.

Külön fáj, hogy néha van egy nagyon értelmes és kultúrált hozzászólás, amit lepontoznak. Ez leírja a szellemi színvonalat.

2024. jan. 26. 22:18
 9/25 anonim ***** válasza:
45%
Ja, kihagytam a szűz fiatal kisfiúkat, akik tanítónénit keresnek és kifejezetten idősebb nőkre vadásznak, mert f..osnak a fiatal szép lányoktól és mert nem elköteleződni akarnak, hanem kötetlen szexet. Ok, ez nem a szexrovat. Tök mindegy, a férfiak itt is, ott is ugyanazok. Azon szoktam röhögni, milyen kitartással és sokféle köntösben próbálják leszedni a bugyit. Van aki vagy 6 éve ugyanazt az egy mondatot küldi el minden hozzászólónak, akit nőnek gondol. Az igényesebb személyre szabott üzenetet küld. Van aki rögtön a lényegre tér. Van, aki szeret lelkizni és a megértés köntösében lavírozik a lényeg felé. Ha aztán lekoptatod, közli, hogy beteg vagy. Nyilván nem betegebb, mint ő. Egészséges lelkü ember nincs itt évek óta, csak akinek túl üres az élete és menekül. De az is biztos, hogy van egy arcuk a külvilág felé, ami egészen más. Mindenkinek vannak gondolatai, vágyai, amit csak név nélkül mer felvállalni.
2024. jan. 26. 22:19
 10/25 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a "felnőtt párkapcsolatok" rovatban férfi téren két csoport nagyon felülreprezentált.

Az egyik csoport a látványosan gyökér incel, totál eltorzult nőgyűlölő nézetekkel, a többség lepontozza őket.

A másik csoportnak arra a szintre eljutottak az emberi és kommunikációs készségei, hogy az incel fröcsögés taszító és nem túl épületes. Van valami elképzelésük a kapcsolatokról, akár némi tapasztalatuk is van ilyen-olyan megalkuvás révén, de alapvetően nekik is kudarcokkal teli az ismerkedés.

Ők a kedves wannabe-jófiúk, szépen felmondják a kötelezőt, leírják a tankönyvbe (vagy inkább tündérmesébe) illő idealizált álláspontjaikat, a szorongóbb vagy lelkileg épp rosszabb passzban levő nők (akikből itt szintén nincs hiány) jól fel is pontozzák őket, némelyek szinte már szobrot állítanak nekik.

Azokra a férfiakra, akik az első barátnőt tizenévesen szerzik, aktív párkeresés során rendszeresen összehoznak randikat, gond nélkül visszautasítják azokat a nőket akik valamiért nem felelnek meg nekik, és elégedetlenek merészelnek lenni a meglévő párkapcsolatukkal - szóval akik átlagos férfiak, azokra mindkét csoport rettentően irigy.

2024. jan. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!