Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 éves nőknek már tényleg kisnyugdíjasnak számít egy 32-40 közti férfi?
Figyelt kérdés
2024. jan. 26. 16:00
51/64 anonim válasza:
#50 anyukáddal élsz 30 felett? Na ezért nem kellesz a korosztályodnak, megfejtettük. De milyen kedves, hogy sütiztet :D
52/64 anonim válasza:
51-es!
Már többedszerre villantod meg a szellemi nívódat. Mindjárt itt van az érettségi, el kéne kezdeni készülni rá. Nem gondolod?
54/64 anonim válasza:
#37 én hogy lehetnék egy 18-20 évesnek az apja 19 éves lányként?
55/64 anonim válasza:
#52 27 éves vagyok és mesterdiplomás. Konkrétan hogy vontál párhuzamot a szellemi képességeim és aközött, hogy a kérdező 30 feletti mamahoteles? Ezt vezesd már le légyszi, nagyon érdekel.
57/64 anonim válasza:
#56 köszi a levezetést, sokat tanultam belőle, csak úgy árasztod magadból az értelmet.
58/64 anonim válasza:
57. Nem en irtam neked, csak xdztem! Xd
59/64 anonim válasza:
Amikor lánybarátom 20 éves volt, a párja 32 éves volt. 4 évtől már együtt voltak, majd 10 évig még együtt voltak. A végén 30-42 volt az állás.
60/64 anonim válasza:
59. Azzal nincs is baj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!