Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg az ilyen típusú férfiak jönnek be mint a slim vezetői?
Meg lehet nézni ezt a két vezetőt aki a videóban van, ilyen karrierista nagy dumás menő csávók, de az életben is elég kemények lehetnek, arrogánsak beképzeltek... látszik a fejükön, engem például nagyon irritál de de úgy látom hogy szerintem a nőknek valamiért ilyen pasik kellenek, gondolom hosszú sor áll az ilyen pasik előtt ....
Azok jönnek be nekik, akiknek van pénzük. A nőknél a pénz a sikeresség mérvadó mutatója. Hiába vagy te "vállalkozó", ha mellette csóró vagy. Ugyanúgy a fogatlan Mari fog veled leállni max.
Ha ezek a csávók csóróként is ilyenek lennének, egy nőnek se kellenének, mert csak szimplán tahók. Ha pénzesek, akkor meg már határozott, domináns egyednek vannak tartva és ulta izgik.
6, volt egy kérdés, amiben femceleket szólítottak meg, válaszoltam, és azt mondták, mivel van párom, nem lehetek femcel. De szerintem az lehetek, ami csak akarok.
Legközelebb te leszel a referenciám, hogy femcelként nyilatkozzak.
" de az életben is elég kemények lehetnek, arrogánsak beképzeltek..."
Én meg nem gomdolom. Te egyszerűen irigy vagy arra, hogy nem csak skeresek, ráadásuk jól is néznek. Ja, és nem egy bamba dadogó lúzerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!