Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg az ilyen típusú férfiak jönnek be mint a slim vezetői?
Meg lehet nézni ezt a két vezetőt aki a videóban van, ilyen karrierista nagy dumás menő csávók, de az életben is elég kemények lehetnek, arrogánsak beképzeltek... látszik a fejükön, engem például nagyon irritál de de úgy látom hogy szerintem a nőknek valamiért ilyen pasik kellenek, gondolom hosszú sor áll az ilyen pasik előtt ....
Amúgy mi lenne, ha a két szélsőség megvitatná egymást közt a problémáit, minket meg békén hagynának?
Tehát azok, akik szerint a jómódú és sikeres emberek bunkó, elkényeztetett, arrogáns csalók, illetve azok, akik szerint az alacsonyabb bérű, panelban élő emberek ostoba tanulatlan senkiháziak, egyszerűen lemeccselnék egymás közt ezt az egészet... Mit szóltok?
9 - Biztos mindenki irigykedik az ilyen egyedekre. Azt a legtöbbnek az élete hitelből van kb és azon idegeskedik, hogy hogy fizeti majd vissza.
Nálunk is van ilyen. M8as bmw-vel jár, közben meg kb minden órában agyvérzése van a stressztől.
Elég szánalmasan adják elő az úri fiúkat. Tipikus sznob palik mind a ketten. Nem férfias egyáltalán, sőt, inkább tűnnek melegnek, persze lehet, hogy nem azok, de nem férfias a kisugárzásuk, ilyen öltözködéssel meg viselkedéssel.
Erőltetett az egész, semmi természetesség, nagyzolás, stb. Soroljam?
Nem a nőknek jön be, hanem egyes nőknek. Nekem mondjuk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!