Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg az ilyen típusú férfiak jönnek be mint a slim vezetői?

Figyelt kérdés

[link]

Meg lehet nézni ezt a két vezetőt aki a videóban van, ilyen karrierista nagy dumás menő csávók, de az életben is elég kemények lehetnek, arrogánsak beképzeltek... látszik a fejükön, engem például nagyon irritál de de úgy látom hogy szerintem a nőknek valamiért ilyen pasik kellenek, gondolom hosszú sor áll az ilyen pasik előtt ....

2024. jan. 19. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amúgy mi lenne, ha a két szélsőség megvitatná egymást közt a problémáit, minket meg békén hagynának?

Tehát azok, akik szerint a jómódú és sikeres emberek bunkó, elkényeztetett, arrogáns csalók, illetve azok, akik szerint az alacsonyabb bérű, panelban élő emberek ostoba tanulatlan senkiháziak, egyszerűen lemeccselnék egymás közt ezt az egészet... Mit szóltok?

2024. jan. 19. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

9 - Biztos mindenki irigykedik az ilyen egyedekre. Azt a legtöbbnek az élete hitelből van kb és azon idegeskedik, hogy hogy fizeti majd vissza.

Nálunk is van ilyen. M8as bmw-vel jár, közben meg kb minden órában agyvérzése van a stressztől.

2024. jan. 19. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Ki ez a 2 nyomorek senkihazi ? Az utcan az ilyeneket szoktak le kopni es le nyulni..
2024. jan. 19. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
A nőknek olyan típusú férfiak jönnek be, akik határozottak, tudják mit akarnak és van önbizalmuk. Előnyös külső sosem hátrány, de ne álszentkedj már! Ha a cuki kedves lány még szép is, nem fogod elzavarni. A kérdés roppant provokatív, ahelyett hogy ilyenekkel töltögeted a kis gyűlöletdobozod, inkább dolgozhatnál az önbizalmadon.
2024. jan. 19. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Stílusra? Nekem nem igazán, túlságosan kinyalt majmok...szerintem ezek többet vannak a tükör előtt mint egy nő. De lehet előítéletes vagyok...mindenesetre nem mozgatnak meg az ilyenek de szerintem én se őket. Amilyen nők ezeknek kellenek azokhoz képest én sehol se vagyok, se kiállásba se stílusba.
2024. jan. 19. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Elég szánalmasan adják elő az úri fiúkat. Tipikus sznob palik mind a ketten. Nem férfias egyáltalán, sőt, inkább tűnnek melegnek, persze lehet, hogy nem azok, de nem férfias a kisugárzásuk, ilyen öltözködéssel meg viselkedéssel.

Erőltetett az egész, semmi természetesség, nagyzolás, stb. Soroljam?

Nem a nőknek jön be, hanem egyes nőknek. Nekem mondjuk nem.

2024. jan. 21. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!