Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős, független nőknek nem tök mindegy hogy a férfiakkal mi van?
Van ez a
"miért nem tudnak a férfiak mit kezdeni a 30+ éves öntudatos, erős, független nőkkel?"
vagy "miért félnek az erős nőktől a férfiak?"
és ehhez hasonló kérdések miért vetődnek fel ezekben a nőkben?
Ezek a nők eldöntötték hogy egyedül akarnak élni, nincs szükségük férfiakra semmiben: sem család, sem párkapcsolat, sem szex, sem barátság. Semmi.
Na most innentől kezdve akkor miért foglalkoznak mégis ezzel a témával?
Elértek mindent amit akartak, karrier, pénz, vagyon, mindenük megvan. Akkor a szánalmas, nyomorult semmirekellő férfiakat miért nem hagyják már békén? Oké nem jók semmire, de amikor már a férfiak puszta létezése is szúrja a szemét ezeknek az erős nőknek az már azért túlzás.
Ezek a nők a férfiasságot hianyolják a pasikbol szerintem.
Sajnálják hogy ritkák. Ezert a panasz. Gondolom.
Te mégis miről beszélsz?
Aki "erős és független" miért ne akarna társat? Nyilván hasonló karakterű férfit keres, de mivel manapság már a férfiak a nagyobb rinya gépek, így nehezebben talál.
# 3
egy nő aki ezt az "én erős és független nő vagyok" szöveget nyomatja az biztos hogy egyedülálló és nem kérdés miért
Nekem eleve nem kellene hosszútávra 30+-os nő, kivéve akkor, ha ázsiai, mert a fiatal/fiatalos nőket kedvelem.
Másrészt meg az "erős, független nő" csak egy jól hangzó feminista szöveg, ami az önbizalomhiányos, naiv pasik mellett állja meg a helyét. Egy kemény alfahím mellett ezek a csajok cuki barátnővé változnak hirtelen.
Ez nem az első kérdésed.
Fogadd el, hogy visszautasított. Nem te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!