Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erős, független nőknek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős, független nőknek nem tök mindegy hogy a férfiakkal mi van?

Figyelt kérdés

Van ez a

"miért nem tudnak a férfiak mit kezdeni a 30+ éves öntudatos, erős, független nőkkel?"

vagy "miért félnek az erős nőktől a férfiak?"

és ehhez hasonló kérdések miért vetődnek fel ezekben a nőkben?

Ezek a nők eldöntötték hogy egyedül akarnak élni, nincs szükségük férfiakra semmiben: sem család, sem párkapcsolat, sem szex, sem barátság. Semmi.

Na most innentől kezdve akkor miért foglalkoznak mégis ezzel a témával?

Elértek mindent amit akartak, karrier, pénz, vagyon, mindenük megvan. Akkor a szánalmas, nyomorult semmirekellő férfiakat miért nem hagyják már békén? Oké nem jók semmire, de amikor már a férfiak puszta létezése is szúrja a szemét ezeknek az erős nőknek az már azért túlzás.

2024. jan. 18. 19:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%

Ezek a nők a férfiasságot hianyolják a pasikbol szerintem.

Sajnálják hogy ritkák. Ezert a panasz. Gondolom.

2024. jan. 18. 19:07
 2/31 anonim ***** válasza:
28%
Ezekről az "erős nőkről" derül ki általában, hogy az erőn a sima prosztó stílust, flegmázást meg beszólogatást értik.
2024. jan. 18. 19:10
 3/31 anonim ***** válasza:
78%

Te mégis miről beszélsz?

Aki "erős és független" miért ne akarna társat? Nyilván hasonló karakterű férfit keres, de mivel manapság már a férfiak a nagyobb rinya gépek, így nehezebben talál.

2024. jan. 18. 19:12
 4/31 A kérdező kommentje:

# 3

egy nő aki ezt az "én erős és független nő vagyok" szöveget nyomatja az biztos hogy egyedülálló és nem kérdés miért

2024. jan. 18. 19:16
 5/31 anonim ***** válasza:
69%
Egy részüknek sztem tényleg mindegy,a valódi erős és független nők nem is rinyálnak ilyeneken,mint amit írsz. Egy másik részük viszont nem feltétlen annyira erős és független, hanem ez inkább csak egyfajta védekezési mechanizmus, vagy kisebbségi komplexus,hogy mindenáron mindenben erősnek próbálják mutatni magukat,ami néha annyira jól sikerül,h akár ténylegesen nagy teljesítményt érnek el az élet egy csomó területén, de belül meg szenvednek és vágynak egy társra, gyengédségre. Meg olyanok is vannak,akik bár valóban erősek és függetlenek,azt mutatják,h nem kell nekik senki,de ettől még azt várják,h legyen egy olyan férfi,aki még náluk is erősebb és függetlenebb,aki fittyet hány az egészre,és csak azért is bepróbálkozik náluk. Meg ugye ennek az ellenkezője, akik kifejezetten örülnek annak,ha tutyi-mutyi párt találnak maguknak,akit kedvükre irányíthatnak.
2024. jan. 18. 19:17
 6/31 anonim ***** válasza:
18%

Nekem eleve nem kellene hosszútávra 30+-os nő, kivéve akkor, ha ázsiai, mert a fiatal/fiatalos nőket kedvelem.

Másrészt meg az "erős, független nő" csak egy jól hangzó feminista szöveg, ami az önbizalomhiányos, naiv pasik mellett állja meg a helyét. Egy kemény alfahím mellett ezek a csajok cuki barátnővé változnak hirtelen.

2024. jan. 18. 19:18
 7/31 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem az első kérdésed.

Fogadd el, hogy visszautasított. Nem te kellesz neki.

2024. jan. 18. 19:20
 8/31 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem hasonlóan van ahogyan írja az #5. Az olyan nők akik állandóan azzal jönnek, hogy a férfiak milyen szarok azok olyanokkal voltak együtt és megutálták a férfiakat. Aki párkapcsolat él amiben boldog az nem írja, hogy a minden/legtöbb/sok férfi ilyen-olyan-amolyan, vagy ha már írja hozzáteszi, hogy tisztelet a kivételnek, vagy bármi ilyesmi. Olyan magasan vannk egy pár nőnek az elvárásai a férfiakkal szemben amelyeket lehetetlen megugrani és főleg ők sem tudnák fordítva. Nem kellenek olyan megálmodott férfiaknak (max szexre) az átlagos kinézetű, keresetű meg nekik nem kell. Kémiára fognak mindent, de tudjuk, hogy az kevés. Sőt hiába jön szembe az idealizált egyén lehet mégse működik a kémia. És az olyan típusú nők ezt nem látják be. Persze írják, hogy inkább egyedül, mint bántalmazottként létezni stb. de akkor is vágynak egy társra és valószínűleg egyedül végzik. Úgyhogy kár velük foglalkozni úgy őszintén.
2024. jan. 18. 19:34
 9/31 anonim ***** válasza:
13%
mert itt aki erős nőnek vallja magát a leg ritkább esetben az. az a nő ide nem téved itt csak sérült emberek vannak akik a legtöbb esetben hülyitik a hozzájuk hasonló szerencsétleneket.
2024. jan. 18. 19:52
 10/31 anonim ***** válasza:
69%
4 én is ilyen vagyok és jé mindig volt párom..
2024. jan. 18. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!