Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nőknek lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nőknek lehetnek sérelmei a férfiakkal a szemben?

Figyelt kérdés

Megfigyeléseim szerint ha itt egy nő kritikát fogalmaz meg a férfiakkal szemben akkor az stílustól függetlenül el van ismerve és kivan tárgyalva, hogy a nőnek mennyire igaza van.

Viszont ha egy pasi is kritikát fogalmazna meg a nőkről akkor ő mindig le van oltva még akkor ha is normális hangnemben nem gyülölködő incel stílusban fogalmazta meg a problémáját.

Ez miért van miért nem lehetnek a pasiknak sérelmeik?

2023. júl. 2. 17:49
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
60%
Például?
2023. júl. 2. 17:52
 2/37 anonim ***** válasza:
65%
Linkelj olyat, ahol nő kritizálja az összes férfit.
2023. júl. 2. 18:09
 3/37 anonim ***** válasza:
63%
Ti rinyáltok itt állandóan, nem a nők.
2023. júl. 2. 18:12
 4/37 anonim ***** válasza:
2023. júl. 2. 18:15
 5/37 A kérdező kommentje:
3. Ez nem igaz itt elég egy rossz megjegyzés a nőkre és a nők is elkezdik szétszedni a pasikat.
2023. júl. 2. 18:20
 6/37 anonim ***** válasza:
75%

De, igaza van a 3-masnak, nem a nők nyavalyognak itt nap, mint nap, hogy mennyire gonosz, felszínes, válogatós az összes nő, mikor lesznek már alaptörvénybe iktatva a szexuális jogok, osszuk újra fel a nőket, vegyük el a jogaikat, kényszerítsük szexre olyannal, akitől a hideg is rázza őket és nem is mi tárgyaltuk itt a napokban, hogy mennyire rendben van a szexuális zaklatás meg a nemi erőszak, mert hát szegény férfiak megvonásban vannak tartva...szóval hagyjuk már. A többség nem képes normálisan, kulturáltan megfogalmaznia a problémáját, hanem egyből köpköd meg általánosít ezerrel.

Példát még mindig nem kaptunk, hol is szedték csak úgy ok nélkül szét a férfiakat.

2023. júl. 2. 18:28
 7/37 anonim ***** válasza:
64%
4-es, ez egy kérdés. Nekem is vannak ilyen kérdéseim, nem kritika, hanem érdekel. Kritika az lenne, hogy kijelentem, hogy mind megcsalnak mindenkit.
2023. júl. 2. 18:32
 8/37 anonim ***** válasza:
8%

6. Viszont nagyon trendi a gyk-n az általánosítás a nők részéről is. Én megértem, ha már irigység, akkor ott a nők viszik a pálmát! Fura, hogy szinte az összes női ismerősöm folyamatosan panaszkodik a kolléganőire, vagy smúzol velük, de a vége az állandó feszültség és az intrikák.

A férfiak meg elvannak egymással, néha elküldik egymást a halál fszára, aztán másnap minden oké.

1000 férfi jól megvan egymással 1000 évig, addig ha már csak két nő van egy helyen, 2 perc múlva már méregetik egymást, majd utálkoznak.

Ez a jelenség tökéletesen megfigyelhető itt is, csak mivel ez fórum, így a sok női negatív hullám összezárul, és a férfiak ellen összpontosul. Mert hát az ő nagy problémáiknak a férfiak az okai. Tudjuk, tudjuk. Addig jó a kapcsolat, ameddig a férfi olyan arcot mutat ami tetszik a nőknek. Ez is vitán felül áll. A világ leg egoistább teremtményei a nők, ezen is felesleges vitatkozni. Bár ennek lehetnek biológiai okai is, de a jelenlegi nők nem az utódok miatt önzők, hanem önmaguk kényelme és a jó élete miatt.

2023. júl. 2. 18:35
 9/37 anonim ***** válasza:
72%

Nekem meg az ugrik be hogy jönnek ide néha nők akik tényleges problémákkal jönnek ide, pl bántalmazva vannak vagy lelkileg, vagy testileg is, és 10000000000%ig garantált hogy lesz nem is egy olyan komment hogy "amúgy megérdemelsz minden rosszat, ha olyan ostoba liba vagy, hogy nem hagyod el a párod" vagy "bezzeg én nem kellek a nőknek, pedig én nem is verném őket! nagyon rossz nekem, mert a nők olyan ostobák mint kérdező" vagy "azért valamivel ki is kell érdemelni hogy így banjanak veled. én pl nagyon szívesen meghallgatnám a sztorit a párod oldaláról is"

Míg a nagy férfi sérelmek annyiból állnak hogy nem dugnak veletek a nők, mert nem tesztek az életben semmi olyat amivel vonzóbbá tehetnének magatokat.

Vagy a nagy büdös semmire panaszkodtok (mint ahogy most is!!) és elvárjátok a nőktől a végtelen empátiát, tutujgatást, és sajnálatot, hogy "jaj igen, annyira rossz neked, és olyan sokmindent ki kell bírnod, de te mégis nagyon erős vagy, és annyira sajnálom hogy a többi luvnya gonosz veled :("

eh.

2023. júl. 2. 18:39
 10/37 anonim ***** válasza:
1%

"4-es, ez egy kérdés. Nekem is vannak ilyen kérdéseim, nem kritika, hanem érdekel. Kritika az lenne, hogy kijelentem, hogy mind megcsalnak mindenkit."

Ez egy tipikus állító kérdés, mikor kérdés formába csomagolva tényszerűnek állítanak be egy légből kapott dolgot.

Vagy esetleg akkor a "minden nő csak a kigyúrt chadeket akarja?" "nettó egymillió forint alatti fizetéssel felejtsem el a csajozást?" Típusú kérdésekkel sincs baj?

2023. júl. 2. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!