Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nőknek lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nőknek lehetnek sérelmei a férfiakkal a szemben?

Figyelt kérdés

Megfigyeléseim szerint ha itt egy nő kritikát fogalmaz meg a férfiakkal szemben akkor az stílustól függetlenül el van ismerve és kivan tárgyalva, hogy a nőnek mennyire igaza van.

Viszont ha egy pasi is kritikát fogalmazna meg a nőkről akkor ő mindig le van oltva még akkor ha is normális hangnemben nem gyülölködő incel stílusban fogalmazta meg a problémáját.

Ez miért van miért nem lehetnek a pasiknak sérelmeik?

2023. júl. 2. 17:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
19%

30. Nem kell elfogadnod, magasról teszek rá hogy neked hihető-e vagy sem. A görcsös ellenkezésed meg meg nem több mint az egód. Na én meg erre teszek egy nagyot, nem egy személlyel beszélgetek, hanem az egóddal. Az egó ellen meg nem szállok szembe, mert neked aztán mindig igazad kell hogy legyen. Az én életem kerek, az is volt. Az szavam szent volt, az elveim is. Hitványra sikerültek a gondolataim? Felőlem annak értékeled aminek csak akarod, az egód úgy is már eldöntötte nem? Belemehetnék személyeskedésbe én is, de nekem az egóm már kinőtte ezt a rád jellemező, "én vagyok a legokosabb, az én farkam a leghosszabb" stílust. Te nem akarod elhinni a valóságot mert ott már a sztori ledobná a láncot, így kitalálta a kicsi kis egód hogy nincs is családom, innentől már járható az út a számára.

Az értékrendem hogy mennyire értékes, azt meg én látom, de leginkább a környezetem ad visszajelzést erről. Az meg nagyon pozitív. Bizonygatni nem szükséges nekem semmit, főleg nem egy karakterhalmaznak aki nem lát messzebb az egójától. Jó hírem hogy ha elég nyitott vagy, kinövöd. Hidd el, nem vagyunk egy súlycsoport semmiben sem, ehhez elég volt két kommented.

Egy valamiben értek egyet, abban hogy mindkét nemnek meg van a szerepe. Szerinted ha veszel szalonból egy autót, akkor ki vesz meg kit? Te veszed meg az autót, vagy az autót gyártó cég vette ki a zsebedből a pénzt? Segítek, te vagy pasiként az autógyár...

2023. júl. 10. 12:38
 32/37 anonim ***** válasza:
63%
Haha, segitek, a kornyezet nem azt jelzi vissza neked, amit allitasz, nezd csak meg a pipak szamat a kommentjeidnel. Latvanytol fuggetlenul, az itteni kornyezet folyamatosan megitel, kizarolag a velemenyed alapjan, ez tukorozodik az eredmenyedben. Ezert kinos a magyarazkodasod es az ujrakeretezesi kiserleted, de latszolag nem veszed eszre. Tudod az ilyenkor a problema, hogy a szerinted elkepzelt vilag, nem passzol a valodi vilaggal. Mismatch. Ilyenkor szoktak a hozzad hasonlok elohivni a kulonbozo bullshiteket, amit megfejteseket, analogiakat es egyeb vilagnezetmagyarazo ugynokkent akarnak eladni, mint egy rossz porszivot. Nincs kereslet a velemenyedre, mert nem fedi a valosagot a vilaggal ugy, ahogy a tobbi ember ismeri. Parkapcsolati temakban olyan tevuton vagy, hogy az csak na. Erre nyomatod itt a fennkolt ilyen baratnom volt, olyan felesegem van, Romana klisekbol epitkezo, elkepzelt rozsaszin csaladi idillt. Atlatszo. A vilag nem olyan, ahogy te leirod. Most vagy nem tudsz kommunkialni es atadni a tartalmat, amit birtokolsz, vagy egyaltalan nincs tartalom mogotted, csak annyi, hogy istenbiza hidd el. Ez ide keves lesz. Nem neked kene itt parkapcsolati dinamikaban a velemenyedet kifejtened. Ezt probaltam jelezni, de most konkretan leirom, hatha igy atmegy neked. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy kepes leszel elfogadni, de ezt rendezd le a sajat egoddal, ha mar ennyire sarkalatosan sem tudsz elszakadni tole.
2023. júl. 10. 14:17
 33/37 anonim ***** válasza:
18%

32. Bocsi, csak az elejét olvastam el. A pipák száma egy anonym helyen annyira bizonyíték, amennyire azt én akarom. Vannak szakmai fórumok, ahol van is értéke annak amit mondok, egy névtelen, trollkodó, túlérzékenyített, egó csörtékkel teletűzdelt, semmitmondó kérdések, többségében semmitmondó válaszokkal megspékelt helyek "értékelései" miatt nem dőlök a kardomba.

A nagy mindentható fogalmazásaid, szófordulataid, mondhatnám úgy is hogy ál-intelligens modorosságod sem hat meg. Bocsi. Lehet hogy ahol te laksz, ott csodálják a lényed, de itt ez nem jön át.

Most egy kicsit lehangollak:

- Van karrierem ami sikeres, bár tettem is érte nem is keveset.

- Párkapcsolatokban úgy szintén sikeres voltam mindig is, jelenleg van egy szép családom.

- Hobbi szinten is szintet léptem, országosan elismert emberré váltam, ma már a gyártók keresnek meg. Tudom ez is fáj most neked.

Folyóiratokban, szaklapokban publikálok. Előadásokat tartok. Támogatok.

Aztán szerinted most meg kellene húznom magam, mert te mint egy ismeretlen okoska jól leintettél? Tehát még egyszer: én sikeres vagyok, amiért keményen megdolgoztam. Abba ne is menjünk bele, hogy nem az internet korában kezdem el művelődni, cirka több száz darabos könyvtáram van otthon több témában.

Tényleg ne erőlködj már, mondtam nem vagyunk egy súlycsoport. Már én nem érezném fair-nek veled szemben, ha felsorolnám milyen területeken vagyok elismerten jártas. Lehet hogy hozzá vagy szokva hogy itt sok a troll, meg hogyan legyen nőm ha még 30 évesen is szűz vagyok típusú ember, de most nagyon nem ez a helyzet! Kezdesz hasonlítani az egyszerű emberre, aki azért szeretett Mónika-show-t meg Balázs-show-t nézni, na meg Szerencsekereket, hogy azt érezze hogy ő maga mennyire okos és magasan áll a látottak felett.

Én nem akarlak megsérteni, de a te egyetlen érvrendszered annyi, hogy "kussoljál mert sz*r vagy". Ilyenkor szoktam ásítani meg lapozni.

"A világ nem olyan..." Te nagy filozófus! Annyi világ létezik amennyi ember! Hol írtam én azt le, hogy minden olyan amilyennek én látom?! Ellenben te be akarod bizonyítani, hogy amit én látok az nem igaz, az baromság. Na, innentől kezdve nem vagy vitapartner, csak farokméregető! Van a vita, ahol értelmes módon, az egót kizárva érveket, tényeket, nézőpontokat állítanak fel egymással szemben. Aztán van az általad képviselt vitatkozás, ahol erőből és egóból a másikat semmibe véve akar az egyik fél, vagy mindkettő győzni. Baj ha ebben nem veszek részt? Hidd el van itt sok ember aki ugyanolyan mint te, lesznek szurkolóid akik majd nyomják a zöld pipát, te ettől sokkal többnek érzed magad. Ez viszont csak a gyk.

Én azért vagyok sikeres, mert nyitott vagyok és meggyőzhető. Nem kötöm az ebet a karóhoz, mert tudom hogy vannak helyzetek, témák, megoldások, nézőpontok amikkel jobban, gyorsabban, hatékonyabban tudom elérni amit akarok, vagy jobb lesz tőle az életem, fejlődni tudok miatta.

Csak hogy értsd, most pl. eszegetek, írok neked(tudom feleslegesen), közben meg pénzt keresek. Elkeserítő mi? :)

2023. júl. 10. 14:45
 34/37 anonim ***** válasza:
56%
Nyilvan nem ment at, amit irtam. De ez legyen a te problemad. Azzal, hogy bagatelizalod es elrelativizalod a valaszaid hasznossagat, attol meg nem fogod tudni kizoni belole, hogy a te valaszaid hasznosak. Sokak szerint haszontalan. Sokkal tobbek szerint haszontalan, mint peldaul az enyem. Megse latod be, hogy te ulsz a bolond lyukban, es onnan akarod fujni a velemenyed. Attol, hogy neked az vilagod, masoknak nem az lesz. Te olyanrol probalsz velemenyt formalni, amiben nulla tapasztalatod van. Miert? Mert abban a bizonyos lyukban uldogelsz. Hozzad csak a megismerheto informaciok egy resze szivarod le, amibol egy teves mukodesi metodikat allitottal fel. Ezert lesz szar velemenyed, mert a reverse engineering utan tok masra jutsz, mint az emberek tobbsege. Szar a model, amit portekakent arulsz, nem jol irja le a vilagot, az emberek ezt haszontalannak velik. Ide a melldongetesed keves lesz. Az onkritika es az onreflexio lenne a megoldas. Nalam ez mukodik, ha tevesen irok le egy folyamatot, amire felhivjak a figyelmem, akkor addig korrigalom, amig hasznos nem lesz. Neked erre nincs igenyed. Te nem hasznos tanacsokat akarsz osztani, hanem a teveszmeidet hirdetni. Ne haragudj, de erre nem ez a legalkalmasabb hely. Vannak az interneten pocegodrok boven, ott helye lenne a velemenyednek, mit tobb, udvozlnek oket. De ide a te velemenyed keves, tartalmatlan, irrelevans. Vagy ezek udito kevereke. Igazabol mar terdig gazolunk az offtopicban, ugyhogy valszeg torolni fogjak ezeket, de amig ez nem tortenik meg, igazan tanulhatnal belole, mert rad fer. Mutasd meg a nyitottsagod, ha mar kerkedtel vele. Bar olyanokat is behudtal, hogy kemenyen dolgozol, azt megis vilagosan latjak a kommentjeidet ertekelok, hogy milyen ertekrendet sikerult elsajatitanod. Mondjuk ugy, hogy proli, himsoviniszta. Nemi ellentmondast velek felfedezni az altalad sugallt, es a szinten altalad sugarzott kep kozott. Neked nem tunik fel ez a disszonancia? Ez lenne szerinted az onazonossag? Te mennyi idot toltottel onismerettel? Nekem ugy tunik, hogy barmennyit is, ennel meg jelentosen tobbre lenne szukseg. Akkor kevesebb hulyeseget irnal, ha legalabb onmagadat megertened es egyensulyba hoznad a kozolnivalod tartalmat a sajat marketingeddel. Addig csak sotetben tapogatozo, elveszett ember leszel.
2023. júl. 10. 15:21
 35/37 anonim ***** válasza:
18%

Megint csak az elejét olvastam el, bocsi, de nem érdekel a többi. A válaszok hasznosságáról beszélni egy gyk-s környezetben, főleg egy tökéletesen szubjektív témában, anonym módon az inkább nevetséges mint komoly. Itt nem a hasznosságot pontozzák, hanem azt, hogy az adott válasz hogyan érinti az emberek lelkecskéjét. Én már régen átléptem azon, ha egy embernek problémája van akkor beszéljék meg. Mert ez itt egy nagyon hasznos válasz! Akkor megkérdezem, hogy ez felnőtt kategória, vagy 8-10 éveseké. Vagy ha egy nőt ver a párja, mit tegyen. Ha erre itt keresi a választ, erre megint nincs válaszom. Inkább elképedek, hogy ez felnőtt kategória? Válaszok hasznossága? Mondjuk ezt egy Arduino C++ programnyelv környezetben hasznos lehet, mert az adott válasz vagy működik vagy nem. Ez csak egy példa volt. Egy szubjektív témában mi lehet hasznos válasz? Az hogy ma mindenki panaszkodik orbánra, és aki ezt teszi, az már milyen hasznos válaszokat ad egy orbán gyűlölő fórumon? Mert nagyjából ez az elv érvényesül itt is. Egy böfögésért megy a zöld ha az olyan mint amit az itt uralkodó széljárásnak megfelel. Más meg hiába ír egy nyelvtanilag és stilisztikailag helyes, pro és kontra érvekkel alátámasztott választ, az 0%. Akkor most felteszem a kérdést, minek erőltesse magát az ember bugyuta kérdéseken, amire ha ad egy csípős választ, jön a lepontozást. Én ezért nem vagyok részre hajló, pártoskodó, nem tartozom egy csoporthoz sem. Eddig sem, később sem. Elvakult emberekkel sem állok le vitatkozni, inkább jól érzem magam, tudom hogy jó úton járok, de ezt az életem is bizonyítja. A te meg a mások vitatkozásának az a célja, hogy energetikailag és érzelmileg lehúzza a másikat. Az a baj hogy ez nálam nem hogy nem jön össze, nekem az ilyen próbálkozások bizonyítják be hogy miért tart ott a világ ahol. Le akarsz írni úgy hogy nem is ismersz... Ennél nagyobb baklövést el sem követhetsz, de láthatod hogy én nem vesztek semmit! Bármekkora elánnal jössz, bármennyi energiát fordítasz rá, én még mindig az vagyok aki. Sőt, egy picivel több! A valóságban is voltak akik belém álltak. Most hol is vannak? Látod ez csak ennyi!

Nálad csak a divatos szabó péter féle 5Ft-os lopott gondolatok köszönnek vissza.

Mennyit töltöttem önismerettel? 5 éves korom óta. Ennyi elég? Bármibe amibe kezdtem, abban a lehető legmélyebbre ástam magam. Lehet ez a fő világvallások, történelem, emberi viselkedések, tudomány. Csak azért voltam katona, hogy megismerjem a valóságot. Olyan helyeken jártam, amiről te nem is álmodsz, bár jobb is. Technika, technológiák, sport. Zene, biológia, csillagászat. Soroljam még? Minek? Önmagamnak nem kell bizonyítanom semmit. Láttam halált, születést, mentettem embereket. Láttam a gyűlöletet, a félelmet és a hálát. Nem csak katona voltam, az csak egy. Hidd el, volt időm gondolkodni az életen, az emberi viselkedésen, a lélek útján. Az legtöbb emberrel ellentétben ahol lakom, ott mindenkinek segítek, építem a környezetemet. Te ültettél már fát, vagy tettél valamit a jövőért. Nem a sajátodért, a közös jövőért? Van alapítványod? A két kezed hozott már létre valami emberit, maradandót? Én vagyok a proli? Hímsoviniszta? Engem anya és apa nevelt fel, akik még ma is közösen viselik az élet terheit örömet. Én ezt láttam. Voltak állataim, amikről már gyerekként gondoskodnom kellett. Gyerekként már dolgoztam, láttam hogy először el kell ültetni a magot ahhoz, hogy majd a jövőben enni tudjunk. Ez képletesen is igaz. Én vagyok a proli? Egy nőt sem csaltam meg, nem dugtam meg csak azért mert éppen kihasználhattam volna. Ellentétben udvaroltam, rajzoltam, magam készítette ajándékokat adtam. Tiszteletben tartottam az érzéseiket, gondolataikat. Ja, én vagyok a proli meg a hímsoviniszta.

Egy valamiben lenne igazad ami rossz tulajdonságom, az pedig hogy... Látom hogy érzed, csak nem jól fogalmazod meg. Sajnos ezen nem nagyon sikerül változtatnom.

2023. júl. 10. 16:30
 36/37 anonim ***** válasza:
25%

"Mennyit töltöttem önismerettel? 5 éves korom óta."

Nem velem vitatkozol, de 🤣🤣🤣.

2023. júl. 10. 23:51
 37/37 anonim ***** válasza:
19%

36. Ezen mit nem értesz? Oké, értem hogy perverz vagyok hogy pár naponként feljárok ide, de akkor is! Tényleg igaz az a mondás, hogy ha ellenszenvet akarsz kiváltani, akkor mond azt hogy sikeres vagy és nem panaszkodsz az életedre.

Viszont én piszkosul jól érzem magam, és még mindig sikeres vagyok! :) Baromira kezdem élvezni azt, hogy vannak emberek akikben ez fájdalmat okoz, remélem ezzel hozzásegítem őket hogy értékeljék át önmagukat, és a világhoz való viszonyukat.

Rendes vagyok vagyok, segítek értelmezni, ha már a kötekedés alap tétel a gyk-n és felpontozást ér:

""Mennyit töltöttem önismerettel? 5 éves korom óta."" Tehát 5 éves korom óta foglalkozom önismerettel, még ha ez furán is hangzik. Tudom, tudom nyelvész professzor, úgy kellett volna írni hogy mennyi ideje foglalkozom önismerettel, hmmmm téééényleg, gondoltam hogy értelmezhető lesz így is(konkrétan nem is figyeltem), de azért csak össze jön a megoldás...

2023. júl. 11. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!