Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nőknek lehetnek sérelmei a férfiakkal a szemben?
Megfigyeléseim szerint ha itt egy nő kritikát fogalmaz meg a férfiakkal szemben akkor az stílustól függetlenül el van ismerve és kivan tárgyalva, hogy a nőnek mennyire igaza van.
Viszont ha egy pasi is kritikát fogalmazna meg a nőkről akkor ő mindig le van oltva még akkor ha is normális hangnemben nem gyülölködő incel stílusban fogalmazta meg a problémáját.
Ez miért van miért nem lehetnek a pasiknak sérelmeik?
Ma írtam ki hasonló kérdést, hogy miért ilyen fekete-fehérek a vélemények, olvasd el a válaszokat, ha érdekel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Mert ide nők azért olyan problémákkal jönnek, hogy pl. a párjuk bántja, vagy elnyomja, vagy nem veszi ki a részétakapcsolatban, háztartásban, gyereknevelésben, p-rnózik, csajokra veri, amik tényleges probléma.
Míg a pasik azon vergődnek, hogy nem jutott nekik nő, amit ők a nőkre fognak, véletlenül sem arra, hogy esetleg velük lehet a baj. Vagy valami kiscsaj elutasította őket 10. osztályban amit 35 éves korukra se hevertek ki és még mindig utálják a nőket. Bocsánat, de ezek nem párkapcsolati problémák, ezek egyén jellegű problémák, és nem a nők hibája, hogy képtelenek vagytok hosszú távon megtartani egy nő érdeklődését.
#25:
Nem az összes férfi azon nyavúkol, hogy incel és nem jut nő, sok férfi tényleg sérül a kapcsolatban, nem tudja, hogy szakitson vagy se és mégis az emberek többsége őt hibáztatja.
Tegnap is olyan kérdés volt, hogy hogyan segítsen a barátnőjén, akinek dietazni kellene, de nem akar, nem tud lefogyni és neki álltak, hogy biztos, hogy miatta, mert állandóan cseszegeti!
Egyáltalán nem tanácsot adtak neki, hanem elhordták a sárga földig. Azonnal arra gyanakodnak, hogy trollkérdés és a nők ellen szól ezért inkább beleállnak, mint a vasvilla pedig nem tudják, hogy valós, vagy se a történet, nem tudják, hogy nap mint nap mi zajlik le...
Azért ne csak az inceleket hozzuk már fel, mint ellenérv, mert ők más kategóriában vannak jóval, mint a normális/normálisabb férfiak.
25. Tehát a nő választ maga mellé egy pasit, majd a pasi a hibás ha veri őt, vagy rendetlen?!
Ki választotta? Se ki nem tart pisztolyt a fejéhez hogy vele maradjon? Egy párkapcsolat hűen tükrözi a nőt, azaz olyan minőségű és színvonalú, mint maga a nő.
Nem a férfiak irányítják a párkapcsolati, érzelmi vagy a szexuális életet, hanem a nők. Mindig a férfiak mennek a nők után, ez így volt mindig is.
28. Te keversz valakivel! Házas vagyok, előtt is mindig bővn fölé löttem be a célt, és láss csodát, mindig dögös barátnőim voltak.
Te mint XY, maximum kiszemelheted hogy ki lenne jó. Majd azután a nő vagy észrevesz vagy sem, de ő fogja eldönteni röpke 3 másodperc alatt a külsődből és a kisugárzásodból hogy ad-e esélyt. Te nem választasz, csak reménykedsz.
Szóval ha kaptál esélyt, akkor bizonyíthatsz, bár még ekkor sem biztos a lamúr.
Jaaa, igen, vannak pasik, férfiak akik a nők kedvencei valamilyen oknál fogva, híresek, gazdagok, jópofák, baromi jól néznk ki stb. Hát igen, ott a nők feladják önmagukat a cél érdekében, tehát zöld utat adnak a sztárnak. A nő választott, adott esélyt a félistennek, az meg vagy él vele, vagy sem.
Ne szakadjunk el a természettől... Ott mit látsz? A hímek küzdenek a nőstényért. Szerinted az embereknél ez másképp van? Max. csak civilizáltabb formában, de lassanként már ebben is kételkedem. Alapvetően nem a nők szoktak udvarolni, nem a nők szoktak 5 percenként a szexről beszélni, nem a nők szoktak nyálat csorgatni egy férfi láttán.
Amit te választásnak gondolsz a férfiak részéről, az a "jó volna ha..." dolog. Majd a nő eldönti hogy akarja-e vagy sem.
Az meg hogy egy nő kit választ maga mellé, az meg kizárólag az ő világát tükrözi. Valahogy a volt partnereim és a feleségem sosem panaszkodott arra, hogy drogos, hitvány, munkakerülő, hazug, nárcisztikus, agresszív stb. párjaik lettek volna. Olyanokat is ismerek, akiknek meg ilyenek voltak. Most mondjam azt hogy nem lepődtem meg rajtuk? Én azért mondtam hogy nem sajnálok sem férfit, sem nőt ha befuccsolt a kapcsolatuk. A férfiakat sem, ha akkora maflák, hogy lyuk-lyuk alapon mindegy csak legyen hova rakni.
Az én preferenciáim nőkben: 160-170cm 46-56kg. Karcsú, kifejezetten szép és arányos formákkal. Diploma, kritikus és önálló gondolkodás, saját elképzelés a világról, tudja magát elhelyezni a világban. Önállóság, családcentrikusság, fejlett érzelmi intelligencia, tudjon a pénzzel bánni, nem nagyvilági, nem az utazások, a magamutogatás és a társasági élet teszi ki a létezése értelmét. Legyenek céljai, legyen saját kis élete. Kulturált viselkedés, inkább a hagyományos mint ez a modernnek hazudott szabadosság.
Tudod mi a fura? Hogy nekem ilyenek voltak. Jó mi? Én választottam? Sosem! Én csak megismertettem magam velük, és erre igen volt a válaszuk. Lassan már 20 éve házas vagyok, nem mentem egyszer sem félre, a feleségem sem. Épülünk, gyarapodunk, a világ szemetét a falakon kívül hagyjuk.
hmmm, tiszta ciki, de gyereket is akartunk, nem pedig csak utazgatni, meg filmeket nézni két szex között. Nekünk bejött, ehhez meg azért kell egy nagyfokú tudatosság is.
Aki meg engem akart választani és nem tetszett nekem, azt meg normális módon elutasítottam, megköszöntem neki hogy rám gondolt, de az elképzeléseinknek nincs közös metszése. Én nem állítottam azt, hogy egy férfinek minden nőre igent kell mondania, bár elég sok ilyen van. Az meg az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!