Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 30 év feletti selejtként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30 év feletti selejtként kezelése Magyarországon is el fog terjedni?

Figyelt kérdés

Ez egy megdöbbentő társadalmi, párkapcsolati tendencia ami USA-ban már eléggé elterjedt, mégpedig az hogy a nőket 30 éves korukig tartják párkapcsolatra alkalmasnak, és aki már 30-nál idősebb azt nevezik a leftover nőknek vagy damage goods, azaz 'maradék' vagy 'selejtes áru'.

Magyarósi Csaba is beszámolt erről az undorító jelenségről USA-ban, hogy gyönyörű 30-as 40-es nők tömegei ülnek otthon depressziósan hogy ők már nem tudnak versenyezni a 20-as nőkkel.

Ez a borzalmas divat szerintetek Magyarországra is be fog gyűrűzni?

2024. jan. 26. 10:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
7%

Az usaban ez az említett undorító jelenség egy másik undorító jelenségre jó vagy hibás válasz.

Nem vonatkozik ott se minden nőre, viszont akad bőven akire igen.

2024. jan. 26. 10:42
 12/43 anonim ***** válasza:
94%

"gyönyörű 30-as 40-es nők tömegei ülnek otthon depressziósan hogy ők már nem tudnak versenyezni a 20-as nőkkel."

60-as férfiként én pedig nem tudok versenyezni a 40-esekkel. Ezért legyek depressziós? Brühüm-brühüm nem jövök be a lányom korú nőknek. Rohanok pszichiáterhez, hogy írjon fel valamit. Legjobb lenne ha hamvas 30-as negyvenes nőt írna fel TB támogatással.

2024. jan. 26. 10:43
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ilyen tendencia az USA-ban sem, csak több a hangos incel meg mgtow mint itthon.
2024. jan. 26. 10:54
 14/43 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, én voltam az USA-ban párszor és előfordult, hogy közben épp volt aktív Tinder profilom, prémium előfizetéssel. Nem használtam, csak mikor hazaértem, akkor láttam, hogy pár nap alatt több ezren (!) húztak jobbra, amíg kint voltam. (Itthon ez pár száz lett volna.) 40 feletti, teljesen átlagos nő vagyok. Tehát ha akartam volna kint ismerkedni, minden ujjamra 10 pasi jutott volna.
2024. jan. 26. 11:02
 15/43 anonim ***** válasza:
67%
🤣🤣🤣Jézusom...
2024. jan. 26. 11:04
 16/43 anonim ***** válasza:
84%
Ne remenykedj. Ja, és ne incel tartalmából tajekozodj.
2024. jan. 26. 11:17
 17/43 anonim ***** válasza:
90%

Kutyát nem érdekli, hogy mi honnan gyűrűzik be. 😂😂😂😂

30 felett a legtöbb magyar nő épp házas, kisbabát vár, vagy már van is neki. Esetleg most válik. De egyáltalán nem jellemző, hogy (gyönyörű) 30-40-es nők szinglik lennének hosszú évekig. Kivéve, ha az akar lenni.

Sokkal jellemzőbb erre a korcsoportra, hogy ugyan van kapcsolata, de nem boldog. Lásd az itteni kérdéseket.

2024. jan. 26. 11:23
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem jönnék össze 30 alatt nővel. Pontosan a kiforratlan személyiség, gyerekes szokások és szülőkhöz ragadtság miatt. De tény, hogy sokan ennyi idősen már túl vannak gyereken, váláson. Keresem azokat az üdítő kivételeket akik ezen éveket a látásmódjuk szélesítésére használták.
2024. jan. 26. 11:32
 19/43 anonim ***** válasza:
68%
#18 27 éves vagyok, én is és az összes barátnőm is külön élünk a szülőktől, mind dolgozunk, értelmes hobbijaink vannak. Nem tudom te milyen nőkkel ismerkedsz, de egyáltalán nem jellemző az értelmesebb huszonévesekre, hogy életképtelen gyerekek lennének. Sőt sok volt osztálytársamnak már gyereke is van. Ponthogy a srácok azok ilyen korban, akik még debilek…bár köztük sem mind, vannak huszonévesek, akik érettebbek sok 40-esnél.
2024. jan. 26. 11:39
 20/43 anonim ***** válasza:
81%

"hogy gyönyörű 30-as 40-es nők tömegei ülnek otthon depressziósan hogy ők már nem tudnak versenyezni a 20-as nőkkel"

Ilyen soha és még sehol nem fordult elő, hogy gyönyörű nő ne talált volna magának kapcsolatot.

Valóban létezhet ez a jelenség, de inkább, főleg, hogy az USA-ról van szó, eszméletlen elhízott, dagadék, undorító, kiállhatatlan személyiségű nők lehetnek azok akik nem kellenek senkinek. De ez nem korosztályfüggő. NŐként amúgy is a mai világban még 80 évesen is bőven több "értéked" van társkeresés terén, mint egy átlag alatti, de fiatal (20-on éves) férfinek...

Durva de ez van.

2024. jan. 26. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!