Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a gyakorikerdesek.hu felhasználóknak igaza lenne akkor kihalna az emberiség?

Figyelt kérdés
Rendszeresen jönnek a félrevezető válaszok itt hogy a nőknek csak a sportos izmos helyes pasik jönnek be, valamint a pénz a fontos... ehhez képest a lakosságban elő férfiak 80 százaléka nem ilyen és a lakosság 80 százaléka érdekes módon mégis kapcsolatban vagy házasságban van...
2024. jan. 25. 09:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

Van 150 kilós és 60 kilós férfi ismerősöm is, érdekes módon mindnek majdnem mindig van valakije.. A srác is akivel randizom most is van oldalúszója és nem keres milliókat, mégis kedvelem (holott előtte egy sportos helyes csávót utasítottam el mert unalmas volt és semmi közös sem volt)...

De persze aki csak az instamodell aranyásókra megy, az ne csodálkozzon ha mindig ilyen igényekkel találkozik.

2024. jan. 25. 10:48
 12/22 anonim ***** válasza:
14%

Ezek a nők akik ide írogatnak abszolút nonszenszek. Kb panelproli a nagyja vagy férfi. Itt mindeki nettó 600-800e ft között keres, hiper tanult, saját lakása van etc.

Mind kamu, nem kell bedőlni nekik. Kimész a való világba ismerkedni, azt kb csoda ha pl egy nő 400e forint felett keres, nem 600-800e forintokat... Ez csak egy paraméter, a többi állítás is hasonlóan rendelkezik igazságtartalommal... :D

2024. jan. 25. 10:58
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
12# honnan veszed, hogy nők irogatnak ide? Én sem vagyok az spec. Ha te a való világban sosem találkozol orvos, gyógyszerész, ügyvéd, bankár, fejlesztő, tolmács nőkkel, az nem azt jelenti, hogy nem léteznek, hanem azt, hogy túl vannak a te látókörödön. Am meg hogy jön ide a fizetés? Rengeteg átlagosan vagy az alatt kereső ember van kapcsolatban, tök nem ezen múlik. Az incelekkel sem a fizetésük vagy a külsejük a gond, hanem a hímsovinizmus, az agresszió, az antiszociális magatartás, az igénytelenség, az átlag alatti EQ és műveltség.
2024. jan. 25. 11:10
 14/22 anonim ***** válasza:
21%

13 - Amiket most megemlítettél, a hat szakmából ötben férfi dominancia van, de mindegy. Talán a tolmácsolásban nincs, de abban se vagyok biztos.

A fizetés úgy jön ide, hogy itt kb minden nő életképtelennek nevezi azokat a férfiakat akik nem keresnek meg nettó 500e forintot mondjuk. Nézz körbe a kérdések között, fullon van ilyen hozzászólásokkal meg mamahoteles férfiakkal akik elvannak ítélve, de ha a nő a mamahoteles akkor kb támogatva van etc.

Az incelekkel ugyanaz a baj mint a femcelekkel. Pusztulat nyomorultak, ennyi.

2024. jan. 25. 11:15
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

Nyílván mindkét oldalról vannak túlzások például az incelknél túlzás h ennyire a külsőre és pénzre helyezik a hangsúlyt.

De a nők is tudnak itt érdekes dolgokat produkálni.

19F

2024. jan. 25. 11:31
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
De sok itt a fingcel :D
2024. jan. 25. 11:34
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

Gyakori Vs valóság

Azt elfelejted

1, mindenkinek más a szép vagy a csúnya

2, simán lehet 1 millió pár ahol szegény a hapsi és ugyan van párja ! De milyen ? Dagadt ronda.

3, vannak párok ahol valami érdek van a dologban. Vagy betegsége van a nőnek (lelki - testi) , kapcsolatfuggő , megjárta a fiatalon egy adonisszal , lett egy gyereke és kell egy lúzer aki fizet

A lehetőségek ezrei szóba kerülhetnek mikor egy látszólag átlag Józsi vagy 300 ezres Géza mégis nőhöz jut.

Az nem egyenlő azzal hogy kamu ami a neten olvasható. Simán lehet 3 millió eset mikor a vesztes csóró vagy ronda pasas pont ezek a dolgai miatt nem jut évekig partnerhez.

2024. jan. 25. 11:36
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

Miért szidod a saját fajtádat?

2024. jan. 25. 11:36
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
14# erre az oldalra javarészt trollok és/vagy idióták írogatnak, szerintem a min. netto 500-as fizetést elváró "nők" nagy része sem nő, hanem a nők anyagiasságára a sikertelenségüket fogni próbáló incel troll. Engem tök nem zavarnak ezek a hülyeségek, amiket sokan a hozzászólásokban összehordanak, felőlem aztán mamahoteles csóró nők is várhatják a jómódú herceget, amíg akarják. Az említett szakmákkal kapcsolatban a saját buborékomból indultam ki, család, melóhely, baráti kör, az összes nő, a nejem, anyám, húgom, sógornőim, nagynéném, haverok feleségei ezeken a területen melóznak, melóhelyen is kb fele-fele a nemek aránya. (IT) Más persze nyilván mást tapasztal.
2024. jan. 25. 11:46
 20/22 anonim ***** válasza:
33%
Mert utálom az összeset.
2024. jan. 25. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!