Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha zavarban vagyok 34 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zavarban vagyok 34 évesen a nők társaságában az red flag?

Figyelt kérdés
Ha kicsit tetszik valaki akkor elkerülöm a találkozást.
2024. jan. 24. 06:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Én ezt aranyosnak tartom egy pasiban. Ezerszer jobban tetszik, mint egy nagypofáju "alfachad" - vagy mi a f*sz..
2024. jan. 24. 06:46
 2/14 anonim ***** válasza:
36%

Pont ilyen vagyok és messze elkerülnek, illetve látom az arcukon a szánalmat.

Akkor szerinted Red Flag?

2024. jan. 24. 06:57
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hogy milyen súlyos ez a zavar: ha köpni-nyelni nem tudsz, teljesen lefagysz, az nem jó. Ezen érdemes lenne dolgozni, felfejteni, hogy miért ilyen mértékű a szorongás. Ha nem ilyen vészes, elbeszélgetsz vele csak izgulsz, hevesebben ver a szíved, az nem gáz.
2024. jan. 24. 06:58
 4/14 A kérdező kommentje:

Simán elbeszélgetek ilyenkor az adott növel. Szerintem nem is látszik rajtam semmi izgulás. Viszont kerülöm a találkozást (pl munkahelyen) ami feltűnő lehet. Vagy félreérthető lehet a másiknak.

2024. jan. 24. 07:03
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha zavarban vagy, az valakinek szánalmas, valakinek aranyos, valakinek közömbös. Viszont ha elkerülöd aki tetszik, akkor jóval kisebb az esélyed a kapcsolat teremtésre
2024. jan. 24. 07:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Pocakos vagyok. Alapból nincs esélyesem ezeknél a nőknél. És mindig olyan tetszik meg akiknek van már barátjuk. (Akik ilyen kis görcs vékony fiatal fiúk). Szóval csak álmodozok a semmire. 😐
2024. jan. 24. 07:23
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
El kell fogadnod a malac nő szintet vagy incel vagy a feministák szerint.
2024. jan. 24. 07:37
 8/14 anonim ***** válasza:
30%

Igazi férfi vagy. Tetszik a nő, még beszélgetsz is vele, aztán kerülöd szándékosan.

Fogadd gratulációmat.

2024. jan. 24. 07:54
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
#1 persze aranyosnak tartjuk, csak ilyenből nem lesz semmi. Mivel a nő 90% eséllyel nem fog kezdeményezni, ha meg kerül a pasi, akkor honnan tudjam, hogy bejövök neki.
2024. jan. 24. 10:31
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha valaki kerül, azzal biztos nem állok szóba.
2024. jan. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!