Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet túlesni azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlesni azon társkeren hogy az elején olyan unalmas?

Figyelt kérdés

Mikor meg soha nem beszeltetek és ezek a kötelező ismerkedős körök. Köszönés, valami kisebb bemutatkozás, kérdez felelek-ezés, ki mit keres egyeztetések, egy pasival 2.alkalommal már ki se birom nyitni ehhez a csetablakot.

De lassan a társkert sem.

Engem zsibbaszt.

2024. jan. 23. 14:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is untam nagyon... Inkább mindenkivel egyből taliztam mert még az is jobb mint az üres chat... Persze sokszor kellett a sötétben feküdnöm pár napig egy egy tali után hogy feldolgozzam😂
2024. jan. 23. 15:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Erdemes hamarabb talalkozni, az chat az csak eloszuro, hogy tud kessel villaval enni, kb ennyi.
2024. jan. 23. 15:43
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Akkor nem kell társat keresni, ennyi. Normális emberek meg akarják ismerni egymást.
2024. jan. 23. 15:51
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Aki érdekel téged az érdekel online is, örülsz, hogy legalább úgy tudjátok tartani a kapcsolatot, fenntartani az ismerkedést. Téged nem érdekel senki igazán ezért van eleged az egészből.
2024. jan. 23. 16:20
 15/22 A kérdező kommentje:

De idegen. Hogy erdekelne amikor még nem is ismerem? Egy képtől meg nem fogok elájulni.

Fokozatosan ebred fel bennem qz érdeklődés vagy pont nem.

Az emlitett srac erdekel annykban ha hazajon vajon mienk lesz a vilag, vagy 2 perc mulva menekülnék a randirol?

2024. jan. 23. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem(csak) a kinézetről van szó. Szerintem te annyit húzod az időd társkeresőn, hogy ki leszel égve lassan és annak a jele, hogy sterinted unalmasak a "kötelező" körök. Holott egyáltalán nem törvényszerű, hogy a "kötelező" körök lefussanak azonnal ismerkedés elején. Kettőtökön múlik mi a téma, mit gondoltok lényegesnek. De ha pl. téged nem érdekel, hogy mi a szakmája, milyen az élete (hobbik, mindennapok) akkor szemtől szemben fog? Ott is " le kell tudni a kötelező" köröket ugyanúgy. Úgyhogy igazából nem értem mi a problémád azon kívül, hogy baromira eleged van az egész párkeresésből.
2024. jan. 23. 16:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért a legtöbb férfinek nem jön be ez a stílus. Nagyon negatív kép jön le rólad ahogy írsz. Fura!
2024. jan. 23. 16:45
 18/22 A kérdező kommentje:

Nemrég eegiztem és csetelgetek. De inkább zsibbaszt fáraszt az egész. Kb ahhoz hasonlo érzés amikor leállit a szomszedöregnéni hogy miujság ...-kém? Hallotta mi történt? Es aztán be nem áll a szája én meg haladnék..

Ma fel se tudok menni sztem. Tegnap is csak 1 pasival beszeltem csak es az elég is volt.

2024. jan. 23. 16:57
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Te is ritka unalmas vagy kérdező! Miért a másiktól várod hogy izgalmas legyen?
2024. jan. 23. 17:27
 20/22 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok az drága. Csak kèrdezz meg pár embert. Sokan elfelejteni se tudnak🤣

A társkerről van szó. Meg az elején ezekről a körökről. Ami alap minimum elvégre nem mindegy kivel állsz szóba.

Nálam a tegnapi pasi mindenben pipa. Le van csekkolva. Ma meg már akkor minek irjak rá. Nincs motivációm.

2024. jan. 23. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!