Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet túlesni azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlesni azon társkeren hogy az elején olyan unalmas?

Figyelt kérdés

Mikor meg soha nem beszeltetek és ezek a kötelező ismerkedős körök. Köszönés, valami kisebb bemutatkozás, kérdez felelek-ezés, ki mit keres egyeztetések, egy pasival 2.alkalommal már ki se birom nyitni ehhez a csetablakot.

De lassan a társkert sem.

Engem zsibbaszt.

2024. jan. 23. 14:07
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Jav: mikor még
2024. jan. 23. 14:07
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Hacsak nem akarsz azonnal találkozni egy vadidegennel, hogy ezeket személyesen beszéljétek meg, akkor sehogy sem lehet túlesni azon, hogy téged untat a kezdeti ismerkedős chatelés
2024. jan. 23. 14:08
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Nekem mindig adótott a lehetőség. Nem társkeresőztem, csak nyitott szemmel jártam. Véletlen találkozások, esti iszogatások hozták meg az alkalmat. Sokkal könnyebb egyből személyesen beszélgetni, rögtön lehet érezni, hogy megvan-e a kémia. Én nem tudok idegeneknek írásban megnyílni, szemtől szembe sokkal könnyebb.
2024. jan. 23. 14:26
 4/22 A kérdező kommentje:

Tegnap pl megbeszéltem valamelyikkel hogy ő pl havonta jár haza 1 hetet van itthon(külföldről), az nekem pl teljesen jo is lenne, mert legalább lenne akivel kimozdulok néha(alig van szabadidőm)

Ez le van beszélve, tetszünk is egymásnak.

Aztán másnap(azaz ma)eddig a társkerre se mentem fel. Mert valahogy azt érzem minek menjek fel. Irjon egy datumot pl mikor lesz itthon aztan addig "izzadós"csetelni se akarnék.

De a multkori pasi azt hitte hogy őt ejtem hanyagolom azert vagyok csak ritkán. Ez amugy jellemző hogy azt hiszik ebből hogy engem ő nem érdekel.

Pedig meg szoktam írni hogy ritkán vagyok nem vagyok vmi nagy csetes.

Nehezemre esik az egész felmenni meg írkálni, a small talk, meg ezek.

2024. jan. 23. 14:28
 5/22 anonim ***** válasza:
24%

3: Mindenki kb. erre vágyik, csak nem mindenki ilyen szerencsés.

Kérdező, jó lenne, ha nem trollkodnák majd szét a kérdésed, engem is érdekel, halálosan elegem van már ebből a részéből is a rohadt társkeresőzésnek, de élőben semmi lehetőségem, szó szerint nulla, az évek meg telnek...

2024. jan. 23. 14:30
 6/22 A kérdező kommentje:
3. személyes ismerősök ehhez nekem csak olyanok vannak akikből egyik sem tetszik. Nincsenek körülöttem olyanok akik vonzanak. Nincs nagy szoc.hálóm sem.
2024. jan. 23. 14:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére hamar találtam olyat akivel első perctől kezdve megvan a közös hang, egyáltalán nem unalmas, mentek a poénok, csípkelődések, éjjel nappal beszéltünk és közben megismerkedtünk. Vele nem volt egyáltalán az az interjú érzés. Szóval lehet hogy nem a megfelelő emberrel beszélnek azok akiknek unalmas.
2024. jan. 23. 14:45
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Pasiként én se vagyok oda azért, amit írsz, ezért én szinte azonnal lebeszélek egy telefonos beszélgetést vagy személyes találkozást. Ha benne van, benne van, ha nincs, akkor ismerkedek mással. De nekem ez eddig kifejezetten bevált.
2024. jan. 23. 14:53
 9/22 anonim ***** válasza:
18%
Szexkapcsolatot keresel?
2024. jan. 23. 15:00
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem.
2024. jan. 23. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!