Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van ennek a pasinak ?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki egyszer ilyen, máskor olyan.
Néha rájön, hogy ő akar valamit tőlem, majd kijelenti, miszerint csak barátkozni akar.
De amikor eljöttem tőle, Pénteken kérdezte: kinek vetted a virágot? (Elárultam neki, magamnak), majd hozzá tettem, azért vettem mert megérdemlem. Erre elkezdi: szerinte is megérdemlem.
Korábban, azt mondta bárcsak hamarabb találkoztunk volna. Aztán rá 1 hétre semmi, mintha barátok lennének.
Úgyhogy nekem ez kínai.
2024. jan. 23. 07:27
1/4 anonim válasza:
Tutyi-mutyi, vagy van állandó nője, amit nem kötött az orrodra, így csak vágyakozik.
2/4 anonim válasza:
Egy idióta, aki vagy azt se tudja mit akar, vagy azt hiszi így kell flörtölni és húzni a másik agyát.
Én nem játszadoznék vele, nem vagy egér a macska mancsai közt. Ints be neki, aztán keress mást.
4/4 Senior Séf válasza:
A nőkhöz hozzád) való viszonya attól függ, mikor csapta ki a brét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!