Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja ennek a pasinak?
Már több mint egy éve beszélgetünk, de ő rendszeresen bejelenti, hogy elfog tűnni hetekre, amivel semmi probléma, de ezalatt az idő alatt 2 szót nem ír sose.
Most is már vagy 2 hete nem írt annyit se, hogy szia!
Úgyhogy véleményem szerint meg kell szakítsam vele a kapcsolatot körülbelül végleg.
Egyszerűen csak nem értem mi baja? Vagy tartalékként kezel ? Mert néha találkozunk, de akkor olyan furcsa, egyszer ilyen, máskor amolyan.
Számomra rendkívül zavaros!
Az első ilyen után nem is foglalkoznék vele...
N 31
Egyébként a válasz előtted hever.
Te vagy a fűszer az életében,akihez néha felugrik,megmutatod neki a várost meg ilyesmik...Viszont nem te vagy a társa.
Ha előre szól, hogy el fog tűnni, akkor miért vagy meglepve, hogy tényleg eltűnt? Számomra ez a része teljesen logikus a pasi oldaláról.
Más kérdés, hogy akár bejelenti, akár nem, hogy el fog tűnni, biztos nem tartanám a kapcsolatot egy wannabe Houdinivel. Nincs ennél értelmesebb pasas a környékeden?
Nem ezt hívják kommunikációnak?
Tudod, hogy elfoglalt leszel és nem lesz időd, akkor szólsz, hogy elfoglalt leszel és nem lesz időd. Mi ezzel a baj?
Ha meg nem szól és úgy tűnik el, akkor az lenne a baj...
😅😅 nekem is ezt csinálja a pasim!
Számomra nyilvanvaló, hogy más is van rajtam kívül.
Soha nem kérdeztem rá. Egyértelmű!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!