Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja ennek a pasinak?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve beszélgetünk, de ő rendszeresen bejelenti, hogy elfog tűnni hetekre, amivel semmi probléma, de ezalatt az idő alatt 2 szót nem ír sose.

Most is már vagy 2 hete nem írt annyit se, hogy szia!

Úgyhogy véleményem szerint meg kell szakítsam vele a kapcsolatot körülbelül végleg.

Egyszerűen csak nem értem mi baja? Vagy tartalékként kezel ? Mert néha találkozunk, de akkor olyan furcsa, egyszer ilyen, máskor amolyan.

Számomra rendkívül zavaros!

2023. dec. 26. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
De akkor minek vagy vele?
2023. dec. 28. 03:41
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

11. :

Azért talán, mert mindenkinek jó valakihez tartozni, így-úgy.

2023. dec. 28. 06:36
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

11#

Megalkudtam...

a férfiak nem tartós kapcsolatot keresnek.

10es vagyok

11#

Ebben van igazság

2023. dec. 28. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Miért van szinte mindenkibe ez a tulajdonlási vágy.

Ha valaki félre akar kefélni, úgyis megteszi, tökmindegy mit csinálunk. És ha Bélával jobb volt, na ott van vége, kérdés, hogy mikor borul a bili otthon.

2023. dec. 28. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

Részemről semmi tulajdonlási vágy nincs.

Csak addig leszek az akár " két hétig eltűnő" pasival amíg jó vele a szex 😉

2023. dec. 28. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
Ti dolgotok, meg azt csináltok amit akartok. Azt tűrtök el, amit akartok, de számomra nagyon megalázó és szégyen lenne, ha a párom más lyukba is nyomkodná a farkát. Ha mással akar lenni, akkor isten áldja, még a kabátot is ráadom. De az, hogy mást kefél, de mellém fekszik le aludni, az én főztöm zabálja, én mosom a vonalkódos gatyájat, hát, nekem ez inkább szánalmas kategória. Mindegy, tényleg a ti dolgotok!
2023. dec. 31. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!