Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját nemükhöz (is) vonzódó nők, mennyire tabuk ezek a párkeresésben?
Mielőtt valaki okoskodna, tehát leszbikus, és biszexuális hölgyek kérdése.
Szóval mennyire utasítjátok el, vagy épp ellenkezőleg, mennyire részesítitek előnyben, az alábbi nőket?
- Házas nők. Akár gyerekkel.
- Független nők, de gyerekkel.
- Fiatalok. Legálisan!
- Idősebb. Nálad 10+ évvel.
- Más etnikumú. C, ZS, N, Á,...
- Szexmunkások.
- Nálad magasabb/alacsonyabb. Itt 15-20+ centire gondolok.
- Diploma nélküli.
- Dohányos.
Köszönöm a válaszokat!
19 éves bi lány jelen :)
Házas nők kizárva. Velem senki nem fog megcsalni senkit.
A gyerekes nőkkel nem lenne problémám, sőt, amennyiben még kicsi a gyerek. Szívesen részt vennék a pici életében is, nagyon tudnám szeretni.
Nálam fiatalabb, és idősebb sem probléma. A lelkét, érettségét nézem, az meg nem mindig van összhangban a korral.
Teljesen más etnikumú lányokat/nőket általában nem igazán tartok vonzónak, de ha félig magyarok akkor már tudnak tetszeni.
Szexmunkást nem tudnék elfogadni, nem ítélem el őket, de nem szeretnék velük kapcsolatot.
Alacsonyabb/magasabb nem probléma, sőt. Mindkét végletnek, meg az azonos magasságnak is megvan a maga sajátos szépsége.
Szeretem az okos embereket, így diplomának ha van örülök, ha pedig még nincs, vagy nem is lesz, az nem számít. Nekem az a terv hogy lesz.
Én ugyan nem dohányzom, de semmi probléma ha a másik fél igen. Kicsit még szexinek is tartom.
- Házas vagy foglalt SEMMIKÉPP ne legyen.
- A gyerekről nincs határozott álláspontom, szituációfüggő (de nem voltam még ilyen helyzetben)
- Én is fiatal vagyok, nálam fiatalabb ne nagyon legyen, inkább idősebb, a 10+ se zavar
- Az etnikum nem érdekel, de kultúrát tekintve ne különbözzünk egymástól annyira
- Szexmunka kizáró ok
- A magasság nem érdekel
- A diploma nélküliség megint elég helyzetfüggő, de inkább hátrány. Kizáró tényezőnek viszont nem mondanám, vannak kivételek - de rendes ambíciói legyenek.
- A dohányzás egyáltalán nem zavar
- Házas nők. Akár gyerekkel.
Kizárt.
- Független nők, de gyerekkel.
Kizárt.
- Fiatalok. Legálisan! & Idősebb. Nálad 10+ évvel.
Kizárt, a korkülönbség-fétis kifejezetten zavar.
- Más etnikumú. C, ZS, N, Á,...
Előny, sokkal vonzóbbnak tartom a nem fehér lányokat.
- Szexmunkások.
Nem hátrány, nem is előny.
- Nálad magasabb/alacsonyabb. Itt 15-20+ centire gondolok.
- Diploma nélküli.
- Dohányos.
Az elsovel szinte teljesen egyetértek, a 7. sok helyre írta, hogy nem hátrány, nem is elony, itt megjegyeznék pár dolgot.
Szexmunkás: ez gondolom illegális módon folyik, több esély van rá, hogy valami betegséget összeszed és elég visszataszito belegondolni.
Diploma nélküli: lehet, hogy nehezebb lesz munkát találnia vagy nem olyan munkája van, amit szeret, megbecsül, csak a pénzért csinálja illetve lehet, hogy zavarna a különbség, ha csak egyikotoknek van diplomája. De ha egyszeruen jól elboldogul úgy, hogy nem végzett egyetemet akkor az még azt is mutathatja, hogy talpraesett, + nem a diplomával kapod qz észt, lehet értelmes anélkül is, ez elég szituáció függo, de azért hátrány lehet.
Dohányos: ha csak keveset is szív, pénzt költ erre, könnyebben megbetegedhet, ráncosodhat, nikotinhiány miatt ingerült lehet, nem is nagyon szeretem a szagát, de volt már baratnom, aki cigizett és hátránynak mondanám.
+ha közben egy (hetero) kapcsolatban van/házas, akkor az tényleg semmiképp sem, a gyerekes is nagyon szituációfüggo, ebben az országban nehezen tudom elképzelni, hogy felvállalja egy anyuka hogy novel van/neveli a gyerekeket, de maga a tudat nem taszít.
Kit érdekel hogy erkölcstelen nők mit találnak vonzónak? Eretnekség a saját nemükhöz "vonzódni". Gyerekkorban keresendő az abnormalitásuk.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!