Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért riaszt el sok mai férfit amikor megtudja, hogy a nő vadászik? Mármint erdőben, vadra, ezzel mi a gondjuk?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 14:36
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

10.

Sokba kerül? Nem vagy képben. Egy korrekt puska kapható 400.000 -ért is. Ez manapság 3 sportcipő, vagy 1 okostelefon ára.

Barátnőm fut, évi 4-5 pár cipőt fogyaszt el, 400.000 körüli összegért. Kolléganőm kerékpározik, nekem az autóm került annyiba, mint az ő kevlár, szénszálas, vagy milyen kerékpárja. Én azt sem tudtam, hogy van annyiért kerékpár a világon, nemhogy idehaza. Szomszédom fia valami japán dolgot sportol, és az apja ki volt akadva, hogy majd 300.000 volt a kardja.

2024. jan. 21. 14:54
 12/40 anonim ***** válasza:
60%

Pontosan. Aki hivatalos vadász, neki az a munkája, hogy ritkítsa az adott állat szaporulatot amikor nagyon sok van belőle és például egy olyan, mint a vaddisznó milliós károkat tud okozni a mezőgazdaságban.

Nekem a hobbivadászat nagyon idegen dolog, én például soha nem éleztem affinitást arra, hogy fegyverrel menjek és madarat vagy épp nyulat vagy más törvényesen lőhető állatot elejtsek.

Én nem mondom, hogy ez mindenképpen riasztó, inkább csak annyira összeegyeztethetetlen velem, hogy még például egy szép helyre elmennék túrázni, de olyan helyre, mint egy random erdő vagy a bozótos eszembe sem jutna bemászni a bogarak meg a sok rovar közé. (Nem vagyok vadász, igazából nem tudom, hogy kell elképzelni, de így képzeltem és ez idegen nekem.) Illetve én például nem is lőnék le állatot.

2024. jan. 21. 14:55
 13/40 anonim ***** válasza:
34%
azért riaszt el sok férfit, mert azt sem tudják mi a természet
2024. jan. 21. 15:02
 14/40 A kérdező kommentje:
Csak érdekel, ha a párotok kéri, hogy ne egyetek húst, mert az állati holokauszt, ami a vágóhídon folyik, akkor letennéd a húst és húskészítményeket? Vagy most leírod, hogy "Az más!"?
2024. jan. 21. 15:03
 15/40 anonim ***** válasza:
57%
Az más!
2024. jan. 21. 15:04
 16/40 anonim ***** válasza:
55%

"ha a párotok kéri, hogy ne egyetek húst, mert az állati holokauszt, ami a vágóhídon folyik, akkor letennéd a húst és húskészítményeket"

Soha, semmi pénzért. A párom sem lenne az illető sokáig, ha ezzel baszogtat.

17/40 anonim ***** válasza:
68%

14

Igen, más, mert mi nem fizetünk azért, hogy a szabad időnkben szórakozásból állatokat öljük. Egy picit azért más, ja...

18/40 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a hobbivadászok nem értik, hogy nem annak a három fácánnak a halálát tartjuk visszafordíthatatlan tragédiának, csupán aggasztónak látjuk, hogy valaki szórakozásból öl.
2024. jan. 21. 15:08
 19/40 anonim ***** válasza:
75%

Nálam kuka az a pasi alapból aki állatokat lövöldöz kedvtelésből. Hivatásos vadász más.

N 31

2024. jan. 21. 15:10
 20/40 anonim ***** válasza:
79%
Nekem alapból a vadászat taszít. Legyen az férfi vagy nő, mindegy! Aki élvezi hogy megöl egy állatot az szerintem beteg elme. Es ezek még fizetnek is hogy ölhessenek…
2024. jan. 21. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!