Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért riaszt el sok mai férfit amikor megtudja, hogy a nő vadászik? Mármint erdőben, vadra, ezzel mi a gondjuk?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 14:36
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy ez a tevékenység nagyon távol áll tőlem.
2024. jan. 21. 14:38
 2/40 anonim ***** válasza:
46%

Nekem nem a női vadásszal van a gondom hanem a vadásszal.

Állatokat ölni " vadgazdálkodás" néven nekem nem fér bele.

Menjen neki az oroszlánnak puszta kézzel egyenlő esélyekkel.

Azt végignézném, még fizetnék is érte.

2024. jan. 21. 14:38
 3/40 anonim ***** válasza:
64%
Mármint mi a gond azzal, hogy élvezetből öl állatokat? Én se értem.
2024. jan. 21. 14:39
 4/40 anonim ***** válasza:
14%
Egyik kollégám is vadászik (mondjuk neki van párja) de írtóra bejönnél neki.
2024. jan. 21. 14:40
 5/40 A kérdező kommentje:

De mi van a többi oldalával?

Természetjárás, túra, kártevőirtás, kapcsolatépítés (Diana vadászhölgy klub.), sport, lövészet, ...

2024. jan. 21. 14:41
 6/40 anonim ***** válasza:
77%

2

A vadgazdálkodás nem ördögtől való, hidd el, csak nagyon nem mindegy, hogy ezt egy kvalifikált ember végzi, akinek ez a MUNKÁJA, vagy pedig pszichopaták, akik nemhogy fizetést nem kapnak érte, de még súlyos összegeket fizetnek is, hogy ölhessenek.

Mintha valaki fizetne azért, hogy vágóhídon dolgozzon.

2024. jan. 21. 14:41
 7/40 anonim ***** válasza:
38%
Alapvetően nem hiszek a nemi sztereotípiákban, de nekem egy nő részéről még taszítóbb, hogy élvezetből gyilkol.
2024. jan. 21. 14:43
 8/40 anonim ***** válasza:
50%

Mellesleg aki azt hiszi, hogy a vadászat csupán arról szól, hogy "élvezetből" ölni bármit ami mozog, az nagyot téved...

Nem orvvadászatról van szó...

2024. jan. 21. 14:43
 9/40 anonim ***** válasza:
58%
Akkor mesélj, miről. Aki szórakozásból, a szabadidejében pénzt áldoz azért, hogy állatokat öljöm, az nem normális. Akinek az a feladata, hogy kordában tartsa mondjuk a nyúlszaporulatot, azt értem, szar munka, dehát ezért fizetik.
2024. jan. 21. 14:46
 10/40 anonim ***** válasza:
70%

Ez a szakmája?

Mert minden más esetben gyilkolászás nélkül is lehet ezeket. Például a sportlövészettel nincs gond, az íjászattal sincs. A túrázás és a természetjárás is inkább szimpatikus a többségnek.

Önmagában a vadászat a sznob idióták hobbija, akinek leginkább az tetszik benne, hogy rohadt sokba kerül. Az meg nem természetjárás vagy sportteljesítmény, hogy áll a lesen, és eléhajtják a vadat.

2024. jan. 21. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!