Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek az exei sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek az exei sokkal jobban néztek ki mint én, akkor felesleges próbálkozom nála?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős nő aki megtetszett és hogy többet kezdek érezni iránta, viszont tudom azt hogy három kapcsolata volt eddig mind a három férfi ilyen sportos helyes vonzó férfi volt, nekem meg a sajnos van néhány kiló plusz felesleg az arcom sem olyan férfias kisugárzású, kicsit ilyen anti férfi jellegű....
2024. jan. 21. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hàt ha erős a lelked akkor próbáld meg. De ha nem, úgy inkább fújj visszavonulót. Ha az adott lányok csinosak? Egyatalan hogy fordult meg a fejedben hogy túlsúlyosan jó leszel nekik ? 🤔 így meg hogy láttad az exeiket akik “jó” pasik voltak, abból lehet következtetni hogy az adott nőknek mi az elvárása.
2024. jan. 21. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem feltétlenül.

Lehet hogy a 3 vonzó férfi már úgy kikészítette hogy most már inkább egy szerényebb megjelenésebbű társra vágyik akivel kevesebb baj van.

Illetve egy nő piaci értéke a társkeresésben rohamosan csökken ahogy öregszik, tehát ha egy picit is a való világban él akkor tudja hogy már nem ér annyit mint amennyit akkor ért amikor pl. az első jó megjelenésű barátjával volt együtt. Következtetésképpen vagy beéri kevesebbel vagy egyedül marad.

2024. jan. 21. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:
1. Nem vagyok túlsúlyos néhány kiló plusz van rajtam, 81 kiló vagyok a 177 cm-hez, nem vagyok olyan helyes vonzó mint azok a férfiak, a nő meg teljesen átlagos kategória sőt lehet inkább alatti
2024. jan. 21. 10:10
 4/7 A kérdező kommentje:
3. Nekem nyilván nagyon tetszik...
2024. jan. 21. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért ne? Amúgy jó, hogy van önkritikád, írom ezt nőként. Miért ne válhatnál be te is? Nem biztos sosem, hogy a külsőleg vonzóbb váltja be a hozzá fűzött reményeket. Nem tudhatod, hogy miért nem működött korábban. Lehet, hogy már elege van az olyan férfiakból mint az előzőek. Lehet, hogy pont olyat tudnál neki adni érzelmileg, amire mindig is vágyott. Próbáld meg. Ha nem teszed, mindig ott lesz a fejedben a mi lett volna ha? Kérdés.
2024. jan. 21. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod hogy neki mi tetszik. Próbáld meg.
2024. jan. 21. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A külső önmagában nem minden.

Mivel arról nem írtál semmit, hogy milyen kapcsolatban vagy vele jelenleg így nem tudom, hogy mennyire "közeli" a viszonyotok. Ha tud hozzád vonzódni és jól kijöttök egymással akkor simán meglehet, hogy annak ellenére, hogy a volt barátai sportosabb férfiak lehet nála sikered.

"Illetve egy nő piaci értéke a társkeresésben rohamosan csökken ahogy öregszik"

Ha egy mód van rá, ilyen sületlenségeket inkább ne adj elő a kiszemelt lánynak.

2024. jan. 21. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!