Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szellemileg vonzódom valakihez?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit, akihez szellemileg vonzódom nagyon. Nem nyomul, meg semmi, de látom rajta, hogy ő odavan. És mondja is, amit kicsit korainak érzek, de lelkes. Bennem ez lassabban alakul ki. Viszont egyelőre csak azt érzem, hogy szellemileg senkivel nem voltam ennyire egy hullámhosszon. Mégsem érzem még a fizikai vonzalmat. Pedig semmi visszataszító nincs benne.2024. jan. 20. 12:36
1/5 anonim válasza:
Sokféle oka lehet, pl. aszexuális vagy, nincs meg köztetek a szexuális vonzalom, korainak érzed ezt az egészet stb. Amúgy annyi a lényeg, hogy ne hülyítsd, ha látod, hogy ő többet akar, de te nem. Beszélgessetek a dologról, esetleg el is mehettek kettesben valahová, aztán meglátjátok, hogyan alakul a dolog.
2/5 anonim válasza:
Hasonlo vagyok, sokkal jobban izgat ha valaki "szeretget" engem, de nem szeretkezeskepp, de persze erotikus kornyezetben. Jobban izgat, ha olyan szavakat hasznal ami a lelkembe szur, amiket egy kivulallotol, talan csaladtagtol soha sem hallottam, es egy idilli kepbe illo szavakrol van szo.
Ha kiverne nekem, vagy valami az is izgatna, de hatarozottan jobban izgat, ha tudom, hogy VALOBAN szeret es ezt tenykent tudom felfogni, nem pedig hinni. Hinni a templomban kell.
3/5 anonim válasza:
Az érzékszerveket a tudatosulási szint alatt érő ingerek váltják ki a fizikai vonzalmat (elsősorban a szagingerek, amit illatnak is neveznek). Ezért nem helyeselhető egyértelműen a túlzott személyi "tisztaság" és dezodorálás, ami elnyomja a természetes testillatokat.
4/5 anonim válasza:
Csak nála van ez így kérdező? Vagy korábban is volt már hasonló eseted? Általánosan nézve mennyire szokott fontos lenni neked a belső a másiknál? És ismerkedéstől számítva általában mennyi idő szokott lenni, mire tényleges kapcsolatba kerülsz valakivel?
5/5 A kérdező kommentje:
Általában olyan 1-2 hónapon belül már szoktam vonzódni. Vele még ez nincs meg, mert kicsit korainak is érzem, kétszer találkoztunk. De nem tartom kizártnak, hogy ez változzon, mert szellemileg tényleg nagyon vonz.
2024. jan. 21. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!