Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi önző férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önző férfi?

Figyelt kérdés

Általános kérdés, nem rólam szól, viszont volt benne részem.

Amikor szexre kerül a sor, nem szívesen adnak a nőknek orált, vagy csak elvárják. Nem céljuk a női orgazmus, csak a sajátjukat hajszolják. Vajon miért van erre egyre több példa? Nagyon sok helyen olvasom és hallom, hogy a nő orgazmusa sok helyen még mindig nem fontos. Nem a kultúrára gondolok, maradjunk országon belül.

Szerintetek mik lehetnek ennek az okai? Neveltetés, vagy valami más?

jan. 19. 17:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert a nők az ilyen pasikat engedik oda a vályuhoz. Aki normális, odafigyelő, az már az elején kimutatkozik és elriasztja a nőket.
jan. 20. 11:36
 22/34 anonim ***** válasza:
41%
Valószínüleg rosszul vagyok összerakva! Imádok nyalni, élvezésig! Nem zavar ha a párom többször élvez el mint én. f.
jan. 20. 12:01
 23/34 A kérdező kommentje:
21. Ez nem így van. Maximum van aki normálisnak hiszi magát, de már bőven nem az.
jan. 20. 12:35
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
biztos vannak kivételek, de sokkal jobban imponál a nőknek, ha egy pasi rosszul bánik velük
jan. 20. 18:00
 25/34 A kérdező kommentje:

24. Ezt csak az állítja, akinek igazából sincs esélye a nőknél.

Nagyon nem ez alapján választunk, sőt! Pont ellenkezőleg...

jan. 20. 18:43
 26/34 anonim ***** válasza:
27%
a jófiúk unalmasak lesznek a nők számára, nem is nagyon értékelik őket. Persze amúgy nem tudatosan teszik ezt, igy sose vallják be.
jan. 20. 23:03
 27/34 A kérdező kommentje:

26. De kérlek ne vigyétek el a saját sikertelenségeitek miatt a témát. Nem így van, már le lett tisztázva.

Csak gondolom neked személy szerint nincs jó élményed, ezért myilatkozod ezt.

jan. 21. 10:04
 28/34 anonim ***** válasza:

Hüvelyi orgazmust amúgy is nagyon kevés nő él át élete során, a csiklói orgazmust pedig saját maguknak tudják a leginkább előidézni.

Én például ha a csaj veri nekem kézzel, nem tudok elélvezni tőle. Nem úgy csinálja, ahogy én megszoktam magamnak. Ha pedig dugom a csajt, akkor meg könnyen elélvezek.

A nő érzi, hogy neki mi a jó, de ha ő nem szól, akkor én nem feltétlenül fogom tudni, ezen be lehet durcizni, de a szája nem csak szopásra lett kitalálva. Szólhat is, hogy neki mi a jó, mert én nem sértődöm meg, és neki is érdeke, hogy jobb legyek, de ha nem, hát nem....

jan. 21. 17:07
 29/34 A kérdező kommentje:
28. Ez egy picit kisarkítás. Nyilván az ember mondja és beszél róla. De ez csak a te eseted, de itt sok hozzászólás alapján azt ellenkezőjét látni.
jan. 22. 17:03
 30/34 anonim ***** válasza:

29

És a való életben tapasztaltak alapján pedig inkább azt látni, amit a 28-as írt.

jan. 22. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!