Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi önző férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önző férfi?

Figyelt kérdés

Általános kérdés, nem rólam szól, viszont volt benne részem.

Amikor szexre kerül a sor, nem szívesen adnak a nőknek orált, vagy csak elvárják. Nem céljuk a női orgazmus, csak a sajátjukat hajszolják. Vajon miért van erre egyre több példa? Nagyon sok helyen olvasom és hallom, hogy a nő orgazmusa sok helyen még mindig nem fontos. Nem a kultúrára gondolok, maradjunk országon belül.

Szerintetek mik lehetnek ennek az okai? Neveltetés, vagy valami más?

jan. 19. 17:11
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Mert szimplán gyökerek és semmi közük nincs a másik nemhez. Amikor pedig végre "szerencséjük" van akkor megmutatkozik, hogy mekkora balherék.
jan. 19. 17:14
 2/34 anonim ***** válasza:
46%
Ugyanazért, amennyi önző is van a világon.
jan. 19. 17:15
 3/34 anonim ***** válasza:
31%

Pontosabban:

*ugyanazért, amiért annyi önző nő is van a világon. #2 voltam

jan. 19. 17:16
 4/34 anonim ***** válasza:
57%
Kevés normális férfi és nő van. Ahhoz hogy normális férfit fogj ki, neked is annak kell lenned. Ilyen egyszerű a világ.
jan. 19. 17:19
 5/34 A kérdező kommentje:

4. Volt 2 kapcsolatom, ahol pfsul csak az önzőség volt. Nos, nem mondanám magam normálatlan embernek. A mostani párom minden szempontból teljesen hozzávaló. Rendes, kedves és odaadó.

Szóval szerintem eddig nem ezen ment el a dolog. Sőt, azt sem mondom hogy az előzőek Casanovák voltak. Én vettem el a szüzességüket és egyik sem 10/10 :)

jan. 19. 17:22
 6/34 A kérdező kommentje:

*például

Szeretem a telefonomat.. :')

jan. 19. 17:22
 7/34 anonim ***** válasza:
58%

Én csak elmondom amit észleltem környezetemben meg saját életemen. Vannak akik sose találnak normális embert (mert ők se azok), vannak akik meg csak azokkal vannak, mert ők is azok. Ilyen a világ.

Néha ki lehet fogni valakit, aki amúgy normális de viszont valamiért csóró, stb. Akkor ők is lejjebb adhatják a színvonalat.

jan. 19. 17:27
 8/34 A kérdező kommentje:

7. Együtt is gazdaggá lehet válni. Első exemnek Suzuki autóház volt, és? Nem emiatt mentünk szét.

Inkább úgy kellene írni, hogy azért tűt a szénakazalban eset ez a normális pár és kapcsolat. Nekem a párom sem a szomszédban lakik, pedig én a fővárosban lakom. Nem igen találtam itt még olyan embert, aki ha ő nem lenne, össze is jönnék vele.

jan. 19. 17:31
 9/34 anonim ***** válasza:
16%

Nem sikerült felfognod amit írtam.

jan. 19. 17:54
 10/34 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem tetszik eléggé egy férfinak egy nő, nem szívesen nyalja ki, mert nincs annyira begerjedve a nőre. Viszont ürítésre jó neki.
jan. 19. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!