Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önző férfi?
Általános kérdés, nem rólam szól, viszont volt benne részem.
Amikor szexre kerül a sor, nem szívesen adnak a nőknek orált, vagy csak elvárják. Nem céljuk a női orgazmus, csak a sajátjukat hajszolják. Vajon miért van erre egyre több példa? Nagyon sok helyen olvasom és hallom, hogy a nő orgazmusa sok helyen még mindig nem fontos. Nem a kultúrára gondolok, maradjunk országon belül.
Szerintetek mik lehetnek ennek az okai? Neveltetés, vagy valami más?
Pontosabban:
*ugyanazért, amiért annyi önző nő is van a világon. #2 voltam
4. Volt 2 kapcsolatom, ahol pfsul csak az önzőség volt. Nos, nem mondanám magam normálatlan embernek. A mostani párom minden szempontból teljesen hozzávaló. Rendes, kedves és odaadó.
Szóval szerintem eddig nem ezen ment el a dolog. Sőt, azt sem mondom hogy az előzőek Casanovák voltak. Én vettem el a szüzességüket és egyik sem 10/10 :)
*például
Szeretem a telefonomat.. :')
Én csak elmondom amit észleltem környezetemben meg saját életemen. Vannak akik sose találnak normális embert (mert ők se azok), vannak akik meg csak azokkal vannak, mert ők is azok. Ilyen a világ.
Néha ki lehet fogni valakit, aki amúgy normális de viszont valamiért csóró, stb. Akkor ők is lejjebb adhatják a színvonalat.
7. Együtt is gazdaggá lehet válni. Első exemnek Suzuki autóház volt, és? Nem emiatt mentünk szét.
Inkább úgy kellene írni, hogy azért tűt a szénakazalban eset ez a normális pár és kapcsolat. Nekem a párom sem a szomszédban lakik, pedig én a fővárosban lakom. Nem igen találtam itt még olyan embert, aki ha ő nem lenne, össze is jönnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!