Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként egy életkor felett már komolyan nem ismerkedtek saját korosztályotokból?
De miért nem?
Hány éves nők nem kellenek már nektek?
Én nem sírok. Én is találok magamnak nőt.
"Nem a kulso a baj 30+ nőkkel, a kora már az önmagában."
Hogy ha látsz egy szexi nőt, akire feláll, lekókad attól a ténytől, hogy 3-assal kezdődik a kora? Szerinted ez mentális?
15, a kiforrott személyiség azt is jelenti, hogy megtanulnak együttműködni. Nem mindenki akarja elpusztítani a párját, akinek van önismerete.
A személyiség 6 éves korra kialakul. Persze aki gyengébb, azt bele lehet manipulálni olyan dolgokba, amik a személyisége ellen mennek, de ezek előbb-utóbb akkor is megmutatkoznak.
Korombeliek családot szeretnének, olyan megteremtett dolgokkal amire később gyerek miatt csukott szemmel és nyugodtan tud aludni.
Jó fizetésen kívül semmi olyat nem tudok felmutatni ami érdekelné őket.
A fiatalabbak, pl 2000 után születettek meg olyan éretlenek mint egy őszi alma nyáron. Legalábbis még nem ismertem olyat aki ne ilyen lett volna. F33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!