Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valakit 10 év után keres meg az exe és hirtelen egymásba esnek megint az hogyan meg miért van?
Figyelt kérdés
Mindkettő kapcsolatban gyerekek aztán egy délután váratlan látogató és felborul minden.Válás mindkettő párnál gyerekek sorsa se érdekelte őket csak hogy együtt legyenek újra.2024. jan. 18. 23:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem a történetben lényegtelen, hogy ex vagy sem. Átlagos sztori. Jön a harmadik fél, dúl a szerelem, minden gondolkodás nélkül borul. Egyszerűen ilyen a legtöbb ember.
2/2 anonim válasza:
tipik sztori gyerek ide vagy oda, 3. kérek szét b@ssz@ a kapcsolatot fincsi tud lenni én is át éltem csak nem rég sokkal fiatalabban. nincs mit tenni így járás van.
viszont ha lesz feleségem akkor ezért lesz házassági szerződésem, mert ezt velem nő még 1x büntetlenül nem csinálja meg. nem kap egy vasat sem az tuti, mehet isten hírével az új pasijához azzal a cuccal amivel jött. gonosz dolog ezt így ki mondani de 1x volt Budán kutya vásár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!