Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfiről akinek 6 éve volt utoljára kapcsolata honnan lehet tudni hogy nem akar vagy csak fél?
Azt hiszem elég csúnyán ért véget, a csaj hagyta ott. Azóta nem tudom hogy csajozik e de az tuti hogy komoly nő nem volt neki. Vagy még mindig az előzőt szereti e... nagyon bejön a srác és ő kezdeményezett majd lekoptatott hírtelen. 😔 Nem akarom ráerőltetni magam, de honnan tudjam hogy csak egy nőnek hisz-e aki szórakozott vagy tudja h nagyon bejön és komolyan szeretném de közben neki nem jövök be. (Lehet h személységre, ill. már nem tudom annyiszor átolvastam a levelezést már azt is belelátom hogy nagyképűnek tűntem vagy esetleg nagyon nyomultam vagy épp azt hitte lekoptatom nem tudom) De ő lepattintott mikor újra ráírtam. Annyira szar érzés nekem ő nem csak egy pasi hanem a számomra tökéletes a hibáival együtt. Már amikről tudok.
30 elmúlt és én is, tök gáz tudom de ez van.
10-es: te tökéletese nbizonyítod, hogy akivel összjöttél jól tette, hogy inkább egyedül marad. De nem a "kicsi farka", hanem a hozzád hasonlók miatt.
Kérdező: lehet nem akar kapcsolatot egyáltalán vagy sak TÉGED nem akar! Attól még, hogy te úgy érzed neked ő a "tökéletes", simán lehet, hogy neki pedig te nagyon távol állsz még az "elmegy" kategóriától is.
"Nem akarom ráerőltetni magam"
Akkor ne is tedd. Vége.
"honnan lehet tudni hogy nem akar vagy csak fél" - Nem mindegy? Nem akar veled lenni. Majd talál mást, és te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!