Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan férfiről akinek 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfiről akinek 6 éve volt utoljára kapcsolata honnan lehet tudni hogy nem akar vagy csak fél?

Figyelt kérdés

Azt hiszem elég csúnyán ért véget, a csaj hagyta ott. Azóta nem tudom hogy csajozik e de az tuti hogy komoly nő nem volt neki. Vagy még mindig az előzőt szereti e... nagyon bejön a srác és ő kezdeményezett majd lekoptatott hírtelen. 😔 Nem akarom ráerőltetni magam, de honnan tudjam hogy csak egy nőnek hisz-e aki szórakozott vagy tudja h nagyon bejön és komolyan szeretném de közben neki nem jövök be. (Lehet h személységre, ill. már nem tudom annyiszor átolvastam a levelezést már azt is belelátom hogy nagyképűnek tűntem vagy esetleg nagyon nyomultam vagy épp azt hitte lekoptatom nem tudom) De ő lepattintott mikor újra ráírtam. Annyira szar érzés nekem ő nem csak egy pasi hanem a számomra tökéletes a hibáival együtt. Már amikről tudok.

30 elmúlt és én is, tök gáz tudom de ez van.

jan. 18. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, viselkedj tehát felnőttként! Ha valaki lekoptat, tartsd tiszteletben, keress mást!
jan. 18. 18:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi
jan. 18. 18:36
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Felszín alapján ragaszkodsz hozzá. Pocakos lenne akkor rögtön nem akarnàl te semmit.
jan. 18. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
3. Pocakos az nem 120 kilo , ha nem max 80-90 ..
jan. 18. 18:52
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Hasonló a történetem . Nekem rohadtúl nem írtál !
jan. 18. 18:58
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem csak felszín...és pocakos is...ráadásul tök "átlagos" mégis van ami megfogott benne.

Hát 5-s ha te lennél azon nagyon meglepődnék...egyébként kizárt mert én írtam a pasasnak.

De egyébként egyik válasz sem sokat segített..mindegy én nem pontozgatok itt még mielőtt azok a válaszok is jönnek.

jan. 18. 20:28
 7/14 anonim ***** válasza:
6. De nem irtal ..
jan. 18. 21:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi...tudtam h ez az oldal sz@rt se ér...de hogy ennyire.:/
jan. 18. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Milyen valasz varsz ? Nincs sok konkretum.
jan. 18. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer összejöttem ilyesmivel.

Sok éve volt egyedül. Kiderült hogy olyan kicsi a farka hogy nem mert senkivel kezdeni.

Szerintem bármi is az oka hogy egyedül van, nem jelent jót.

jan. 18. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!